tag:blogger.com,1999:blog-5047807310136879493.post9053619795092488884..comments2022-04-09T11:57:46.805+03:00Comments on Pieniä juttuja elämästä: Se ihana juustokakkuKaroliinahttp://www.blogger.com/profile/16711506664860467091noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5047807310136879493.post-88622297265157311082010-02-04T02:33:18.193+02:002010-02-04T02:33:18.193+02:00Olishan vanhempi heikkilän opus?
Steviaa suositte...Olishan vanhempi heikkilän opus?<br /><br />Steviaa suosittelen kyllä ehdottomasti makeutusaineiden sijaan. Reilun vaniljan ja jonkun happaman (sitruunamehun) kanssa juustokakkuun -avot :)Scheherazadehttps://www.blogger.com/profile/14305720974435419525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047807310136879493.post-32343967644536885642010-02-03T20:53:08.987+02:002010-02-03T20:53:08.987+02:00niin en tiedä onko noi vaihtoehtoiset makeutusaine...niin en tiedä onko noi vaihtoehtoiset makeutusaineet sitten niin pahoja hiilareita kuin sokeri?<br />vai miksi heikkilä ei voisi niitä suositella..Karoliinahttps://www.blogger.com/profile/16711506664860467091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047807310136879493.post-62023372522717579372010-02-03T19:48:50.466+02:002010-02-03T19:48:50.466+02:00Ai kiitos kun kiinnitit huomioni tähän reseptiin! ...Ai kiitos kun kiinnitit huomioni tähän reseptiin! Kirja on kyllä tuossa pöydällä monen muun ruokaa ja ravitsemusta käsittelevän kirjan kanssa mutta en ollut tähän reseptiin kiinnittänyt huomiota. Infoähkyä ilmassa.. ;-D<br /><br />Omituinen kieltämättä tämä hermesetas-asia! Sehän on suurelta osin aspartaamia, mitä Heikkiläkin pitää tosi pahana aineena. Vaihtoehdot vain ovat varmaan aika vähäiset kun pitäisi hiilihydraatitonta olla. Itse taidankin kokeilla tätä Yacon-siirapilla tai stevialla (jos saan iHerb-tilaukseni perille).Anonymousnoreply@blogger.com