keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Onnellisesti takaisin Suomessa

Kuusi ihanaa viikkoa vietetty maailmalla, ja nyt olen palannut kotiin! Viimeisen viikon vietin Frantsilassa, ja joogaritriitin huipennuksena pääsin osallistumaan joogahäihin. Aivan mahtava rakkauden ritriitti takana, ja olo on todella hyvä. Onnellinen, tyytyväinen, rauhallinen.... ja innolla odotan loppukesää Suomessa.

Pekingissä oli myös mukavaa, ja olin sieltä ajatellut jotain blogaillakin, mutta valitettavasti Blogger, Youtube, Facebook yms. palvelut oli estetty. En siis ole myöskään lukenut muiden blogeja koko tänä aikana. Ehkä se oli parempi näin. Sain ottaa tosiaan oikein rennosti siellä ja luin melko monta kirjaa matkan aikana. Tarkoitus olikin unohtaa kevään kiireet ja stressi. Ajattelin sinne mennessä, että matkan aikana jotenkin unohtaisin sen hetkisen ajatuksen, että keikkatyöt hoitoalalla ahdisti melko pahasti, eikä tuntunut yhtään miellyttävältä ajatukselta mennä takaisin töihin. Kuitenkin viikkojen kuluessa tuo tunne ei yhtään laantunut ja tajusin, etten oikeasti halua tehdä enää niitä keikkatöitä! Tein sitten päätöksen olla toimimatta tahtoani vastaan, ja koittaa selvitä mahdollisimman pitkälle tekemällä jotain muuta ja vähentämällä rajusti menoja. Käytännössä se tarkoittaa ruokamenoja, sillä ruoka aiheuttaa ehdottomasti suurimmat kulut asumisen lisäksi, ja vuokraa en saa pienenemään.... (Poikkeuksena on yksi keikkatyöpaikka, joka ei ahdista ollenkaan joten sinne menen edelleen mielelläni, jos vain minua töihin pyydetään :)

Muuten en huolehdi nyt liikaa tulevaisuudesta tai rahasta, luotan vahvasti siihen, että kaikki järjestyy kun vain uskon niin! Loppukesän suunnitelmissa on oleskelua ainakin vanhempien luona, mökillä ja Lappeenrannassa. Toivon mukaan myös vähän hevoshommia :)

Ei kommentteja: