iHerb - suosituksia



Suomessa monet lisäravinteet/vitamiinit, melkein voisi varmaan sanoa useimmat, sisältävät joitain lisäaineita tai säilöntäaineita. iHerb on kätevä, luotettava ja kohtuullisen nopea tapa saada huomattavasti halvemmalla, laadukkaampia lisäravinteita. Tokikaan kaikki tuotteet iHerbissä eivät ole niin laadukkaita, mutta kaikkien tuoteselosteet ovat näkyvillä tuotteen kuvauksessa, joten niitä on helppo tutkia. iHerbistä voit tilata nykyään lisäravinteita maksimissaan noin 40 dollarilla, ilman riskiä ylimääräisten ALV:n maksamisesta ja tulliselvityksestä. Voit kuitenkin tilata useita paketteja peräkkäin, kunhan jaat tilaukset n. 40 dollarin paketeiksi :)

Jos olet tilaamaassa ensimmäistä kertaa iHerbistä, saat koodillani PUY591 10 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi, ja samalla minä saan pienen palkkion suosittelusta. WIN-WIN-WIN kaikille :)

Mihin näitä kaikkia ravintolisiä sitten tarvitsee? Lue Ollin suomentama Jon Barronin artikkeli aiheesta! 




YKKÖSSUOSITUKSENI:

Dr'Ohhiras probiootti ja samasta Professional Formula . Tässä kenties maailman paras probiootti. Probiootteja, eli maitohappobakteereja kannattaa ehdottomasti syödä antibioottikuurien yhteydessä ja jälkeen, aina jos on suolisto-ongelmia tai ongelmia immuunipuolustuksen kanssa, eikä niistä ole haittaa missään muussakaan tilanteessa! Päinvastoin, niistä voi olla yllättävääkin hyötyä. Eräs tuttu söi talven yli maitohappobakteereita ja huomasi keväällä päässeensä eroon allergioistaan! Muistathan aina syödä probiootit tyhjään mahaan, eli 1 tunti ennen ruokailua (tai antibioottia), tai 2 tuntia ruokailun jälkeen, jotta saat parhaan hyödyn irti. Postaukseni probiooteista löytyy täältä.


VITAMIINIT JA HIVENAINEET

D3-vitamiini, kapseli. Carlson Labs, Solar D-Gems, 4000 IU. Vahva ja luonnollinen D3-vitamiini, öljyssä kapselissa. Vuoden annos parillakympillä, siis huomattavasti halvempi kuin mikään Suomesta saatava!

D3-vitamiini, öljy. Nature's Answer, Vitamin D3 Drops. Oliiviöljyssä oleva vahva D3-vitamiini. Tästä on helppo napata pari tippaa suuhun.

Vauvan D3-vitamiini. Carlson Labs, Super D3 for baby. Ei ole aiheuttanut meillä mitään vatsavaivoja.

C-vitamiini. Madre-C. Markkinoiden ehkä laadukkain C-vitamiini jauheena. Lue Ollin postaus C-vitamiinista.

B-vitamiinit. New Chapter, Coenzyme B Food Complex. Perus B-vitamiinilisä. Ei varmasti tee kellekään huonoa syödä B-vitamiineja lisänä, varsinkaan silloin jos oma ruokavalio on/on ollut puutteellista. Kasvissyöjille tästä löytyvä B12 on merkittävän tärkeä lisä!

Sinkki. New Chapter, Zinc Food Complex. Hyvä sinkkilisä, sinkin puutekin on yksipuolisen ruokavalion vuoksi yleistä meillä suomalaisilla.

B-12 vitamiini-suihke, Pure Advantage. Varsinkin vegaaneilla voi olla, ettei B12-saanti ole riittävää, ja sen puute voikin aiheuttaa kropassa vakavia haittavaikutuksia. Siksi omaa B12-saantiaan kannattaa käydä mittauttamassa (varsinkin vegaani/kasvisruokavaliolla) ja tarpeen mukaan täydentää sitä. Heidin jo melko vanha blogaus aiheesta.

B3-vitamiini, Niasiini. Life Extension, Vitamin B3 Niacin. Luotettava niasiini, eli B3 vitamiini.

Magnesium-öljy. Health and Wisdom, Magnesium Oil. Öljymuotoinen, magnesium, merivedestä konsentroitua. Voi käyttää sekä iholle, että kylpyihin. En ole kokeillut iHerbin magnesiumeja itse, mutta tällainen luonnollinen, öljymuotoinen magnesium imeytyy iholta hyvin. Blogaukseni aiheesta täällä.

Magnesium-kylpykuulat. Health and Wisdom, Magnesium Bath Crystals. Näistä magnesiumkylpy! Magnesiumkylvyn pitäisi olla paras tapa saada magnesium imeytymään kehoon. Blogaus aiheesta täällä.



LEVÄT

Dulce, Maine Coast Sea Vegetables. Dulce on aivan ihanan makuinen lisä salaatissa! Ja tuo lisää ravinteita kenen tahansa ruokavalioon.

Kelp, Maine Coast Sea Vegetables . Hyvä Kelp-levä, esim. jodin lähteeksi.

Chlorella, Source Naturals, Yaeyama Chlorella. Hyvä chlorella tablettimuodossa, ehkä helpompi käyttää kuin jauheena.



MUITA LISIÄ

Kalaöljykapseli, New Chapter, Wholemega. Laadukas kalaöljy kapselimuodossa. Yksi blogaukseni kalaöljyjen laadusta ja tästä Wholemegasta.

Reishi, Mushroom Science. Reishi on lääkinnällisistä sienistä ehkä se kovin juttu, meille suomalaisille tietysti pakurin jälkeen... Lisätietoa Reishistä esim. täällä.

Fo Ti (He Shou Wu), Paradise Herbs. Eli Kiinaksi He Shou Wu. Tätä minulle suositeltiin hiustenlähtöön, silloin kun hormoniongelmat olivat pahimmillaan. Kiinalainen superyrtti, jolla on monenlaisia hyviä vaikutuksia terveyteen, alkaen nuorekkuuden ja hedelmällisyyden säilyttämisestä :)

Propolis, Y.S. Organic Bee Farms, Propolis Extract. Propolis, mehiläisen kittivaha, eli luonnon oma antibiootti! Tässä tuotteessa mukana raakahunajaa, joten helppo lusikoida suoraan suuhun aina kun tekee mieli.

Zeoliitti, Health Force Zeo Force. Zeoliitti-savi puhdistaa tehokkaasti kroppaa raskasmetalleista ja muista epäpuhtauksista. Tämä tuntuu itselleni tärkeältä ainakin Kathmandun pakokaasuja hengitellessä, eikä varmasti ole pahaksi meille kenellekään kaupungissa eläville. Tätä saa iHerbistä myös jauheena.


Astaksantiini, Nutrex, OmegaAstin. Astaksantiini on voimakas antioksidantti, joka on karotenoidi, eli luonnollinen kasvisten väriaine. Kaikki varmaan tuntevat antioksidanttien hyvät vaikutukset ja astaksantiinia pidetään yhtenä maailman voimakkaimmista antioksidanteista.



KOSMETIIKKA

Shea Butter, kosteusvoide. Nubian Heritage. Todella rasvainen ja tehokas kosteusvoide, sisällyksenä ainoastaan shea voi, kookos ja papaija.  Mieletön tuoksu ! Blogaukseni tuotteesta täällä.

Dr'Ohhiras, kauneussaippua. Palamuodossa oleva saippua,  probioottiextractilla, toimii ainakin omalla ihollani todella hyvin. Blogaukseni tuotteesta.

Tom's of Maine, hammaslanka. Laatua myös hampaiden vahaukseen, tämä hammaslanka sisältää vain luonnollisia vahoja ja hinta on silti halvempi kuin peruslangat Suomessa. Lisää tilaukseen kun $80 jää neljää dollaria vajaaksi ;)

Nature's Answer Periobrite hammastahna. Reippaasti luonnollisia aineksia sisältävä hammastahna. Tsekkaa iHerbin sivulta lista hammastahnan sisältämistä aineksista ja niiden vaikutuksista. Eikä hinta huimaa verrattuna Suomesta saataviin luonnonmukaisiin tahnoihin!


RUOAT JA JUOMAT

Goji, Dragon Herbs. Heaven Mountain Goji. Ainoa hyvän makuinen gojimarja, tämä on subjektiivinen mielipide :) Maukas ja mehukas, toisin kuin kaikki muut kuivat ja rusinanmakuiset gojit, joita Suomesta saa. Suosittelen kokeilemaan, jos haluat tietää miltä gojimarjan pitäisi oikeasti maistua.

Kahvia! Madre Labs, CafeCeps. Jos kahvia haluaa juoda, niin senkin suhteen on hyvä huomioida laatu. Tässä tuotteessa extra bonuksena huiput Cordyceps ja Reishi! Tee terveysteko ja korvaa normikahvisi tällä :) Ihanan pehmeä maku, reilulla kermalla nam.