torstai 11. elokuuta 2011

Paras palkkari ja juoksemisesta

Keksin juuri huipun palautusjuoman, joka on niin yksinkertainen, että on kumma etten aiemmin ole tätä tajunnut kehittää ;)


Kookosvesi + spirulina jauhetta reippaasti sekaan ja sheikkaus. Hyvveee.

Juuri kun innostuin juoksemisesta ja ollaan ruvettu käymään siskon kanssa joka päivä juoksulenkeillä koiran kanssa, niin luin Pari valittua sanaa juoksemisesta.

No, ajattelin, että voishan noita lenkkejä vähentää mutta en ole vielä onnistunut, koska juokseminen vaan tuntuu niin ihanalta <3 Ja koirakin taitaa noista lenkeistä nauttia. Lyhyitä lenkkejähän me vaan juostaan, mutta ihmeen nopeasti kyllä juoksukunto nousee! Ehkä melkein vuoden juoksutaon jälkeen tuntui, että viiden minuutinkin juoksu tuntui ikävältä, mutta ei tainnut mennä kuin ehkä viisi juoksukertaa niin puolen tunnin lenkki kulki oikein näppärästi.


P.S Kävin tänään aamulla BioSignature - mittauksessa, siitä enemmän pian!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Jaoin sulle blogissani tuollaisen Sunshine Awardin kiitokseksi hyvästä blogista! Olen löytänyt täältä paljon todella mielenkiintoista asiaa ja olen sulle ikuisesti kiitollinen, että löysin nuo Dr. Ohirraksen probiootit! ;) Tuohon tunnustukseen liittyy pieni hömppäkysely, jonka voit kurkistaa mun blogin puolelta, mutta pääpointtina oli vain kiittää sua tämän blogin kirjoittamisesta!

p.s. kokeilin tuota kookosvesi-spiruliina yhdistelmää ja munkin mielestä ihan toimivaa tavaraa! ;)

Karoliina kirjoitti...

Kiitos paljon tunnustuksesta!

Ja ihanaa, että joku on hyötynyt mun suosituksista, tuntuu mukavalta, että on auttanut jotain löytämään hyvän tuotteen :)