sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Terveysmessuilla

Käytiin siskon kanssa eilen Messukeskuksessa I love Me -messuilla. Enimmäkseen kyllä tuli keskityttyä siihen Terveysmessujen osastoon vaikka muutakin oli tarjolla. Mentiin jo aamulla ja iltapäivällä oli Terveyskimpan tapaaminen. Valitettavasti tuli käveltyä sen verran paljon aamusta alkaen, että kolmen aikaan rupesi jalat olemaan poikki ja lähdimme kotiin. Olisi ollut kyllä mahtavaa jäädä viettämään iltaa Terveyskimppalaisten kanssa, mutta nyt kävi näin.

Verrattuna toissavuoteen, terveyspuolella oli selkeästi lisääntynyt entisestään superfoodiskene. Superfoodeja oli myynnissä useilla eri ständeillä, ja edustettuna olivat Puhdistamo, Cocovi, Raakapuoti,  FitnessFirst ja mitähän vielä muita... Raakasuklaakonvehteja oli tarjolla ainakin viidellä eri ständillä, ja pakkohan ne oli kaikki testata :) Parhaat omaan makuun oli ehdottomasti Jaakko Halmetojan suklaat Cocovin pöydässä.

Cocovi yllätti myös uusilla raakasuklaapatukoillaan. Olen aiemmin "valitellut" että monet valmiit raakasuklaat ovat omaan makuuni liian makeita tai marjaisia (en pidä yhtään marjan makeudesta, muussa kuin tuoreissa marjoissa). Nyt Cocovilla oli myynnissä uudet raakasuklaapatukat, joista Magical Mint on tosi hyvä! Mukavan rapsahtava koostumus, ei liian makea ja ripaus minttua.

Kolme kympillä. Hinta Ruohonjuuressa tulee kuulemma olemaan n. 4,5 e. 

Raakasuklaan lisäksi messuilta jäi käteen Blue Ice Skate Liver Oilia (tätä minulla on ollut aiemmin, mutta nyt en ole sitä pitkään aikaan käyttänyt), Varpu Tavin kirjat Laihdu! Herkutellen ja pysyvästi, sekä Laihdu! Helposti, hiilihydraattitietoisesti, hyväntuulisesti. Molemmat olivat yhteensä 7 euroa, hyvässä tarjouksessa siis...


Luulin pärjääväni päivän pelkillä maistiaisilla, mutta iltapäivällä oli käytävä syömässä kalakeitto Messukeskuksen ravintolassa. Hyvää oli ja rasvaista. 5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kommentti ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään vaan johonkin paljon aikaisempaan... itse kun en facebookiin kuulu niin ajattelin josko saisin tätä kautta sinulle viestiä laitettua... Löysin postauksen jossa sanoit meneväsi voice massage -hierojalle narskutuksen takia? Kävitkö, oliko apua? Itse olen ihan järkky-yönarskuttelija ja tahtoisinkin tietää miten tästä pääsisi eroon. Minua ei kamalasti oma narskuttelu häiritse, tietty onhan siinä riski purra hampaat rikki mutta enemmän harmittaa kanssanukkujan puolesta....Hyvää syksyn jatkua ja alkutalvea. T.Natja.

Karoliina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Karoliina kirjoitti...

Moikka, kävin tosiaan kerran siellä Voice Massagessa ja se oli kyllä aika ihanaa vaikka tuntui ihan hirveältä :D Olisin varmasti käynyt useammin, jos olisin vähän varakkaampi.
En silloin huomannut itsekään muita vaikutuksia narskuttelulla kuin, että kuulin oman narskuttelun unen läpikin ja vähän meni tosiaan poskilihakset jumiin. Mutta ilmeisesti narskutan edelleen, ellen käytä purukiskoa, ja nykyään jos jätän tuon purukiskon pois niin saattaa mennä niskat/kallonpohjan lihakset ihan totaalijumiin ja se on hirveän tuntuista.

Se Voice Massage saattaa lieventää oireita, mutta ei kyllä poista sitä syytä, eikä edes helpota siihen itse vaivaan, joten suosittelisin kyllä menemään hammaslääkärille ja hankkimaan sellaisen purukiskon. Ellei sitten ole mahdollista pureutua ihan jo siihen syyhyn, että miksi narskuttaa. Yleensä sen sanotaan johtuvan stressistä tai jostain muusta, mutta en ole ainakaan omalla kohdallani sitä syytä vielä keksinyt!

Tuo purukisko ei ollut mikään halpa juttu, kun halusin sen ottaa asiantuntevalla ihmisellä, eli menin ihan asiaan erikoistuneelle yksityiselle hammaslääkärille. Mutta on kyllä todella ollut sen arvoinen. En kyllä uskaltaisi olla ilman sitä, ihan siksi, että omat hampaat on aika arvokas asia! Entisellä poikaystävällä tuo narskuttelu tuhosi yhden hampaan, joka jouduttiin poistamaan. Ja implantithan maksaa 2000 eurosta ylöspäin, että kyllä se kisko tulee huomattavasti halvemmaksi :) Muutenkin jos se narskuttelu ei lopu niin kannattaa kyllä sijoittaa siihen purukiskoon ja suojella hampaitaan, ehdottomasti.

Tsemppiä, toivottavasti saat apua jostain keinosta!

Amanda kirjoitti...

Harmittaa kun ei itse päässyt käymään, olin töissä pitkässä päivässä :-(
Tosi kiva blogi sulla muuten :-)

Karoliina kirjoitti...

Kiitos :) Mäkin yritin jo lueskella sun blogia, mutta vaatii aika paljon keskittymistä lukea ruotsiksi :P