perjantai 22. toukokuuta 2009

Aurinko ja kevään ihanuus

Miten voikaan niin yksinkertainen asia kuin auringonpaiste kohottaa mielialaa niin selkeästi? Välillä sitä tuntee ihan ihmeellistä iloa ja onnellisuutta ihan vaan siitä, että aurinko taas paistaa ja on valoisaa. Jopa töihin meneminen aurinkoisena päivänä tuntuu niin paljon helpommalta kuin synkkänä ja kylmänä talvipäivänä.
Pakko miettiä, että kuinka paljon onnellisempi sitä olisi jos näitä aurinkoisia päiviä olisi vuodessa enemmän? Tai jos sattuisi asumaan jossain ympärivuoden aurinkoisessa maassa? Vai menisikö siitä silloin maku, eikä sitä onnenhuumaa kokisikaan koskaan?

Joka tapauksessa, nyt aurinko paistaa, ja toivotaan tästä kesästä tulevan lämpimän. Sellaisen, että voi käyttää kaikkia niitä ihania kesäkenkiä, joita esimerkiksi viime kesänä ei tullut otettua edes kaapista ulos. Tai uusia ihanuuksia, kuten Minna Parikan Raquel-korkkareita, jotka juuri ostin <3 Tosin olisin kyllä ostanut Pollyt, elleivät ne olisi painaneet hiukan jalkapöydän kohdalta. Uusi, jalkapöydän kohdalta matalampi erä, on kuulemma tilattu, joten sitä odotellessa...

Ei kommentteja: