keskiviikko 26. elokuuta 2009

Voice Massage

Kävin tänään tutkittavana, ja kuulemma sen verran tiukat purentalihakset, että jotain häikkää siellä on. Aika kamalalta tuntui purentalihaksien paineleminen tuolta takahampaiden takaa :S Autsh!
Sain suosituksen täällä Malmilla operoivasta hammaslääkäristä , joka on erikoistunut purentaongelmiin. Pitääkin varata aika hänelle ja käydä hoitamassa hommat kuntoon. Ehkä saan sieltä sitten suositukset jollekin juurihoitospesialistille ja saan senkin puolen joskus hoidettua..

2 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Miten ne hoiti sut?

Itsekin kärsin aamuisin päänsärystä ja välillä nään unia että puren hamnpaita niin kovasti yhteen että ne räjähtää sirpaleiksi

Karoliina kirjoitti...

Tuolla Voice Massagessa ne hieroi purentalihaksia, eli yritti rentouttaa. Hoitaja suositteli kuitenkin purentakiskon hankkimista, ja sellaisen hankinkin tuolta Malmin yksityiseltä hammaslääkäriltä. Oli hemmetin kallis, mutta tuosta purennasta johtuneet päänsäryt ja niskakivut hävisi täysin, joten kai se oli sen arvoinen.

Sitten kun vielä saisi selville, että miksi niitä hampaita puree yhteen (stressi?) niin ehkä saisi sen joskus lopetettuakin niin ettei enää tarvitsisi joka yö pitää tuota kiskoa.

kannattaa kyllä hankkia kisko, tai käydä ainakin kysymässä joltain, että näyttääkö ne hampaat siltä että puret niitä pahasti. tai hoitaa sitä syytä, miksi narskutat. Poikaystävällä oli nimittäin mennyt melkein kuolioon yksi hammas justiin niiden öisen yhteen hakkaamisen seurauksena. ja ne pinnat kuluu, eli voi olla ikävät seuraukset jos kauan narskuttaa.

kokeilepa huviksesi hieroa itse noita purentalihaksia, jotka on siis siinä mihin hampaat loppuu, mihin viisaudenhampaat tulee. eli siinä mistä leuka aukeaa kun avaat suun :) tuntuuko kipeältä?