sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Second hand löytöjä vol.1No niin, nyt kun tentit on ohi, niin tän ihanan vapaapäivän voikin kuluttaa tässä koneen ääressä blogaillen :)

Olen aina ihmetellyt ihmisiä, jotka ostaa kauheat määrät vaatteita H&M:stä ja GinaTricot:sta kun itsestä tuntuu, että ihan samanlaisia vaatteita on kirpputorit täynnä paljon halvemmalla. Ja kierto on nykyään kirppiksilläkin niin nopeaa, että samoja vaatteita saattaa jo saada kirpputorilta, mitä kaupoissa myydään loppuun. Sen sijaan esimerkiksi Helsinki10:stä taas löytyy sen verran erikoisempia ja superhienoja vaatteita, että niitä ostaisin mielelläni, jos olisi varaa.

Olen tehnyt tänä syksynä varsinkin kenkärintamalla aivan mahtavia second hand löytöjä. En ole kova kuvailemaan itse, joten kuvia ei pahemmin ole tarjolla. Tänään kuitenkin Hengen ja tiedon messuilta junalle kävellessä tuli mieleen, että Jonihan voisi kuvata muutaman löydön, jotka sattui olemaan päällä, kun taustaksi saa kauniin syksyn.

Kasarineule löytyi Berliinistä Coloursista, sen hopeisenkiiltävät langat ei valitettavasti oikein erotu tässä kuvassa. Hopeiset korkkarit Helsinki Vintagesta.2 kommenttia:

~heidi kirjoitti...

Mä nyt innostuin kunnolla kommentoimaan. Ihania kuvia&vaatteita!

Karoliina kirjoitti...

kiitos :) ja kiva vaan, että kerrankin saa kunnolla kommentteja ;)