lauantai 10. lokakuuta 2009

Tunnustus

Hienoa kuulla, että juttujani lukee joku, ja vielä siistimpi juttu, että Mutkatonta mustikkaa -blogin Sanna koki haluavansa antaa tälle blogille tunnustuksen, kiitokset siitä.


Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta


Nämä tunnustukset on helppoja, jos nyt kohdistetaan ne tuntemattomille nettilukijoille, eikä esimerkiksi perheenjäsenille, joiden tiedän tätä lukevan ;) Tähän voisi siis keksiä miljoona asiaa, mutta heitän nyt hatusta 7 ensimmäisenä mieleen tulevaa, merkityksetöntä kenties, tai sitten ei.

1. Minulla on autotallissa odottamassa n. 5 matkalaukullista kirpputorille myytäväksi menossa olevia vaatteita + muuta tavaraa. En vaan tunnu pääsevän sinne kirpputorille asti koskaan...

2. Haluaisin oppia ompelemaan vaatteita itselleni, mutten ole kovin taitava ompelukoneella. Onneksi poikaystävä opiskelee ompelijaksi, joten ehkä minun ei tarvitsekaan oppia(?).

3. Opiskelen sairaanhoitajaksi, vaikka haaveilen taideammatista, tai ammatista muodin parissa. Mutta työ ja haaveet erikseen... tai jotain sinne päin.

4. Olen opiskellut neljä vuotta Teknillisessä Korkeakoulussa, ja viettänyt kunnon teekkarielämää :D Taisin kuitenkin löytää sieltä ne kaikista hipeimmät tyypit, sillä nyt asun neljän entisen teekkarin kanssa, jotka muistuttavat ehkä enemmän perusituhippejä.

5. Söin ennen paljon eineksiä. "Kotikokkaukseni" käsitti voileipien teon, kalapuikkojen ja ranskalaisten uuniin laiton ja jauhelihan paistamisen (tosin siinä vaiheessa en vielä ollut edes keksinyt, että siihen jauhelihan lisäksi olisi voinut heittää vaikka sipulia, kermaa tai mausteita.)

6. Kuvittelin 19-vuotiaaksi asti tulevani eläinlääkäriksi. Harrastin ratsastusta 14 vuotta ja omistin hevosenkin 5 vuoden ajan.

7. Rakastan viherkasveja, ja yritän kerätä niitä mahdollisimman paljon.


Taidan olla jumiutunut lukemaan vain muutamaa tiettyä blogia, joten olisi melkein mahdoton keksiä seitsemää, jotka ei vielä olisi tätä tunnustusta saaneet. (En oikeasti vietä niin paljoa aikaa netissä kun voisi kuvitella.) Tylsää kyllä, mutta joudun siis antamaan tämän tyypeille, jotka varmaan ovat jo tämän saaneet, vaikkeivat kaikki sitä vielä huomioineet blogissaan.
Eli tässä muutamia ehkä minuun eniten vaikuttaneita blogeja:

1. Welcome To The Jungle - Tarzanblogi auttoi tajuamaan ruoan merkityksen.

2. Kemikaalicocktail - ensimmäinen vakituisesti seuraamani blogi, tämän myötä meni kosmetiikkahyllyn sisältö vaihtoon.

3. Urbaani Oranki - tärkeitä ajatuksia, hyviä huomiota, hyvin kirjoitettuna. Sai minut hankkimaan five fingersit! (blogaus tulossa myöhemmin.)

4. Quinoaa! - mielenkiintoista ravinto- ja terveystietoa, varmaan tätä seuraamalla hurahdan pian Ayrvedaankin.

5. Goji & Avocado - kyseenalaistavaa suhtautumista yleisiin ravintosuosituksiin ja ravintojuttuja muun kuin yksinelävän opiskelijan näkökulmasta.

6. Outsapop - muotia. kauneutta ja inspiraatiota. ilman monissa muissa muotiblogeissa olevaa jatkuvaa "piilomarkkinointia".

7. Juoksentelua paljain varpain - asiallista infoa paljasjaloin juoksemisesta.

4 kommenttia:

kte kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta, oikeaan osoitteeseen tuli :)

Karoliina kirjoitti...

kiitoksia :)

Paimen kirjoitti...

Kiitoksia tunnustuksesta, sitä ehdinkin jo tämän päiväisessä kirjoituksessani kommentoida, olen myös tutustunut blogiisi ja sekin on täynnä mukavia juttuja.

Karoliina kirjoitti...

kiitos paimen. ja kiitos itsellesi inspiroivasta blogista. nimimerkkikin on aika osuva ;)