maanantai 17. tammikuuta 2011

Tuotearvioita: Dermosilin luonnonkosmetiikka


Töissä tehdään säännöllisesti tilauksia Dermosililta, joten tilasinpa minäkin kun huomasin heilläkin olevan luonnonkosmetiikkaa. Näyttävät vielä olevan mukana WWF:n Merenneito-kampanjassa. Tilasin kasvoveden, puhdistusvaahdon, harmaan ja mustan rajauskynän sekä ruskean luomivärin.

Kasvovedestä olen tykännyt, ihan perus kasvovesi, ei mitään sen kummempaa sanottavaa. Ei tuoksu vahvasti miltään, jättää ihon normaalin tuntuiseksi, toimii. Hinta 4,70 €.

Puhdistusvaahto taas pieni pettymys, ei poista ainakaan silmämeikkiä kokonaan, joten sen joutuu putsailemaan sitten erikseen. Ihan ok käytettäväksi meikittöminä päivinä. Hintaa oli 6,60 €.

Ruskea luomiväri on kaksiosainen sisältäen vaaleamman värin ja perusruskean. Värit mukavan kimaltavia mutta melko vaaleita/vähäpigmenttisiä. Sopii siis arkipäivämeikkiin. 8,10 €.

Silmänrajauskyniä tilasin kaksi, harmaan ja mustan. Musta kynä oli tosi positiivinen ylläri: tarttuu helposti ihoon, tekee siistiä jälkeä ja pysyvyyskin on ihan jees. Pigmenttiä on runsaasti! Hintakin on erittäin miellyttävä (4,80 €) verrattuna esimerkiksi Dr.Hauschkan kyniin, joilla taitaa olla hintaa 12 euron verran.

Harmaa rajauskynä taas on ihan toista maata. Ensinnäkin väri ei ole perus tummanharmaa kuten yleensä rajauskynissä, vaan tämä on enemmänkin hopeanharmaa ja melko vaalea. Kaunis sävy sinänsä, mutta liian vaalea, eikä tartu luomeen.
Vanulaputkin tilasin, ja nekin ovat oikein miellyttävän tuntuisia. Luomupuuvillaa, biohajoava pakkaus, hintaa 1,50 €.

2 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Ihmeellinen tää blogger taas, ensin se laittaa linkit ihan päin puuta, ja sitten taas kappalevälit hyppii miten sattuu. Kaiken muun sain korjattua, mutta viimeinen kappale (vanulaput..) ei vaan siirry alemmas, vaikka kuinka laittaisi väliä... Ei vaan toimi.

Linda kirjoitti...

Mullakin on käytössä samainen luomiväri - ensin en voinut sietää sitä juuri vähäpigmenttisyyden takia, mutta nyt olen jotenkin tykästynyt. Arkiluomivärinä tosiaan hyvä, käytän yleensä tummempaa sävyä pohjana ja vaaleammalla teen vain korostuksia. Tosin se kuluu melkoisen nopeasti koska pigmenttiä on aika vähänlaisesti.

Piti kysellä, että miten blenderin kanssa kävi? Omani lähti tänään kohti Ranskaa takaisin Pixmanialle, vähän jännittää että mitä tässä käy. Ja että mitä syön sillä aikaa kun olen blenderitön.. :D