torstai 6. tammikuuta 2011

Enää reilu kuukausi aikaa Nepaliin lähtöön!

En yleensä koskaan tee matkavalmistuja kovin aikaisin (/ajoissa..) mutta tällä kertaa huolehdin jo valmiiksi vähän ruokapuolesta. Kuulemma yhdellä aiemmin reissanneella opiskelijalla oli ollut koko 3 kuukauden aikana vain muutama turistiripuliton viikko... Ajattelin välttää tällaiset ikävyydet kokonaan varustautumalla parhain asein :)

iHerbistä joulukuun alussa tilatut paketit tulivat tällä viikolla, ja tästä odotuksesta viisastuneena päätin nyt pistää samantien uuden tilauksen, jotta kaikki matkalle tarvittava tulisi varmasti ajoissa. Nyt siis mietintämyssyssä, mitä kaikkea tarvitsen mukaan?

Erikoisesti tuolla tarvittavat ovat Dr'Ohhiras probiootit (2 pkt saatu, yhden ajattelin vielä tilata) ja entsyymit (1 pkt saatu, ehkä 1 lisää?). Ajattelin ottaa mukaan myös perustarvittavat: zeoliittia, marine phytoplanktonin, chlorellaa, spirulinaa, d-vitamiinit, msm:n, propolista.... (lisäys: supergreens jauhe + ph-tipat)

Onko ehdotuksia mitä muuta saattaisi vielä hyvä olla matkassa? Tuli tässä mieleen, että olisiko jonkinnäköinen matokuuri hyvä olla mukana jo valmiiksi :) Esimerkiksi Natures Answer: Black Walnut & Wormwood Complex ja Now Foods: Oregano Oil löytyisi multa kotoa, ja kurpitsansiemeniä, papaijaa, valkosipulia ja muita puhdistavia ruokia saa varmasti paikan päältä .

P.S Oma koneeni hajosi eikä käynnisty enää, jotain pitäisi keksiä sillä olin ajatellut ottaa koneen mukaan matkaan...

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Mahtavaa, että pääset Nepaliin. Varmasti tulee antoisa reissu. Hyvä, että olet varannut lisäravinteita mukaan.

Jos vatsatauti/turistiripuli iskee, parasta on ottaa siihen savea. Itse olen käyttänyt (jos lapsilla tai miehellä on ollut vaivana) Montmorilloniittisavea ja annostuksena 3-5 tl puoleen litraan vettä. Saven juominen rauhoittaa vatsaa ja tuo tärkeitä mineraaleja.

Montmorilloniittisavi imee itseensä epäpuhtauksia ja keho pystyy poistamaan ne turvallisesti. Toipuminen on ollut tosi nopeaa. On toiminut kaiken ikäisillä. Sitä varaisin ehdottomasti mukaan.

Muutamilta reissaajilta, esim. pariskunta joka kävi Himalayalla, olen kuullut että muu retkikunta oli huonossa hapessa ja ripulissa, mutta he olivat hyvässä kunnossa kun ovat koko ajan juoneet vettä Prime pH tipoilla. Viherjauheena heillä oli SuperGreens, mutta sinulla on jo hankittuna noita muita, että tippoja ottaisin ehdottomasti.

Prime pH-tipat puhdistavat vettä samalla kun ne emäksisöivät veden ja tuovat veteen runsaasti happea.

Karoliina kirjoitti...

kiitos vinkeistä, tuota savea mietinkin, pitää siis laittaa se vielä tilaukseen!

supergreensiä ja tippoja juonkin, ne unohtui tuosta mainita, eli otan ne kyllä myös mukaan reissuun.

Kati kirjoitti...

Hyvä juttu!

Upeaa reissua sinulle
ja ollaan kuulolla!

Karoliina kirjoitti...

Kiitos Kati!

Yritän varmaan kirjoitella tätä blogiakin sieltä :)