perjantai 8. maaliskuuta 2013

iHerb ostoksia esittelyssä

Olen nyt tilannut täällä jenkeissä ollessa kolme pakettia iHerbistä, osan täällä käytettäviksi ja osan Suomeen vietäviksi, jotta ei tarvitsisi heti tilata lisää. Halpoja juttujahan iHerbistä on edelleen helppo tilata mutta suunnilleen yli 40 dollaria maksavista ostoksista joutuu nykyään maksamaan ALV:n.

Esittelen tässä nyt huvikseni mitä täällä on tullut tilattua:


Kotiin vietäväksi: D-vitamiinia itselle ja vauvalle. Nature's Answer todistetusti toimii, sillä omat tasoni olivat tammikuussa mitattaessa 157 nmol/l. Vauvoille vaihtoehtoja ei niin paljoa olekaan, mutta tämä Carlson ei ainakaan meillä ole aiheuttanut mitään vatsaongelmia. Olen antanut vasta silloin tällöin yhden tipan, koska uskon, että vauva saa D-vitamiinin maidon kautta. Enemmän annan sitten kun hän siirtyy syömään kiinteää ruokaa.
Dr'Ohhiras probiootteja minulla on kotona vielä paketti mutta tilasinpa toisen nyt kun täällä kerta ollaan. Hinta on 47,48 dollaria, joten näitä ei Suomeen pysty enää tilaamaan maksamatta ALV:ia päälle. Olen syönyt probiootteja nyt taukoamatta raskausajasta lähtien, sillä haluan rakentaa vauvalle teräksisen immuniteetin ;)
New Chapter monivitamiini heti syötäväksi ja toinen paketti kotiin. Näitä voi tilata toki Suomeenkin edelleen helposti, hinta 35,97 dollaria.


Täällä käytettäväksi: Unohdin pakata kaikki kylpyhuonetavarat mukaan, joten tänne käytettäväksi piti tilata Earthpaste hammastahnaa ja Tom's of Maine hammaslankaa.
Olisin halunnut Nubian Heritagen kosteusvoiteen mutta joka ainut oli out of stock, joten päädyin tuskastuksissani Keekin ihanan tuoksuiseen kirsikkarasvaan. Ei taida olla sertifioitua, mutta melkoisen luonnollinen INCl-lista kuitenkin.
Vanha tuttu Sunwarrior proteiinijauhe. On hyvä.
Ja vaniljastevia, joka on pitänyt kokeilla jo monesti aiemmin. Toimii hyvin kreikkalaisen jogurtin kanssa tai vhh-letuissa.
New Chapter Wholemega kalaöljykapselit. Kotona syön nestemäistä kalaöljyä, tänne tilasin nyt nuo kapselit.
Yogi Tea Stomach Ease. Pitäisi olla vauvankin vatsalle hyväksi, yritän ehkäistä vatsavaivoja eikä meillä sellaisia ole vielä ollutkaan.
Cococardio juoma, New Chapter monivitamiinin kanssa yhdessä tilattuna 10 dollarin alennus.Uusia kokeiluja: Ruohosyötettyjen lehmien maidosta tehty heraproteiini. On hyvää!
Omenakuitua varmistamaan käytettyjen estrogeenien poistumista paksusuolesta. (puuttuu kuvasta sillä ehdin jo heittää sen epäkätevästä pussistaan minigrippiin.)
Chia suklaapäällysteiset viherpatukat. Aivan ihania välipaloja ilman sokerialkoholeja kuten kaikissa proteiinipatukoissa, tai muita outouksia.
Magnesiumsitraatti jauheena ilman mitään täyteaineita. Maku on järkyttävän makeankirpeä, menee joten kuten alas ja jos sen antaa seistä hiukan kauemmin niin maku muuttuu niin saviseksi että yök. Mutta imeytyy hyvin, sehän on pääasia ;)
Glysiini. Tämän pitäisi ainakin nostaa kasvuhormonitasoja ja auttaa maksan toiminnassa.

Ei kommentteja: