maanantai 26. lokakuuta 2009

Lily Alexandra


Blogasin aiemmin ostamastani Lily Alexandra -merkkisestä suomalaisesta luonnonkosmetiikasta. "Anonyymi" kyseli kokemuksiani, ja katselin vähän mitä keskustelupalstoilta löytyi näistä tuotteista.

Useammallekin ihmiselle (kuten minun anonyymille lukijalleni :) oli tullut tuotteista punotusta ja kuumotusta. Useimmat kuitenkin sanoivat näiden oireiden hävinneen muutaman käyttökerran jälkeen. Itselläni oli sama kokemus kun muutama vuosi sitten aloin käymään Danné-hoidoissa. Kosmetologi sanoi sen johtuvan siitä, että ihoni on tosi herkkä, ja ensin ostamani hoitotuotteet vaihdettiinkin hellävaraisempiin, kunnes ihoni tottui. Tarkoituksena oli vahvistaa ihoani niin, että voisin lopuksi jopa käydä vähän "rankemmissa" peeling-hoidoissa. En kuitenkaan koskaan päässyt tähän vaiheeseen, kun totesin, ettei yksinkertaisesti ole varaa niin kalliin sarjan käyttöön, vaikka tehokkaita olivatkin.

Ilmeisesti ihoni on kuitenkin jonkin verran vahvistunutkin(?), sillä nyt kun kokeilin tuota Lily Alexandra sarjaa muutaman päivän ajan, niin ainut noin minuutin kestävä kuumotus tuntui ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Olin tuolloin käynyt juuri saunassakin, joten se saattoi edesauttaa asiaa :) Muilla käyttökerroilla en siis tuntenut mitään ihmeellistä, vaan kokemus oli, että ihosta tuli mukavan sileä ja hyvin kosteutetun tuntuinen!

Olisi tietysti kiva kuulla muiden kokemuksia. Varsinaisia iho-ongelmia minulla ei ole, mutta voin myöhemmin kertoa lisää, jos paljastuu jotain uutta näiden tuotteiden vaikutuksista tai tehokkuudesta.

Kuva täältä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin Ollin sivujen kautta sivuillesi. Sulla on hieno banneri. Ihanan rauhallinen, harmooninen kuva.
-Basilika

Karoliina kirjoitti...

Kiitos!
Olipa tosi yllätys huomata omaa tekstiä Ollin blogia lukiessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hirmuinen kuumotus, ostin ja kokeilin tänään ensimmäiset Lily Alexandra- tuotteeni. Toivottavasti menee pian ohi. Ja firman omistaja oli tosi miellyttävä nainen- sellaista liiketoimintaa tukee mielellään!

Karoliina kirjoitti...

kiva kuulla! ja toivottavasti kuumotusoireet menee ohi parissa käyttökerrassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuumotus ja punoitus eivät ole hävinneet kahden viikon käytön jälkeen, sääli, en tiedä uskallanko minä tätä tuotetta käyttää...

Karoliina kirjoitti...

voi että! harmi, että ne eivät sopineet sitten kuitenkaan sulle.

mietin, että olisiko minulla käynyt myös noin, ellen olisi käynyt noissa Danne-hoidoissa aiemmin (josta puhuin blogauksessa), eli ovatko ne oikeasti vahvistaneet ihoani, sillä aiemmin minullakin oli todella herkkä iho. vaikea sanoa.

toivottavasti löydät itsellesi sopivat paremmat tuotteet! ja saat vaikka myytyä jäljellä olevat tuotteet jollekin kaverille(?)