perjantai 23. huhtikuuta 2010

Ekolo - ruusut ja risut (LiFE FOoD)

Ruusut: Kävin tänään Ekolossa ja yllätyin positiivisesti kun huomasin siellä uuden sarjan tuotteita. Life food, elävää ravintoa! Testasin ensimmäisenä kookostattarikeksejä, ja kyllähän ne maistui. Hyvä uutinen, nimittäin ryhdyin juuri raakaravinnolle :) Tiedän, piti kyllä syödä sitä kuumennettuakin ruokaa taas, mutta kun tuli nyt tällainen ikäänkuin diilin tapainen yhden ystävän kanssa, niin olen nyt raakaravinnolla jonkun aikaa. Niin, ja noi Ekolon raakaravintoherkut on hyvä uutinen sen kannalta, että jos sitä vaikka päättäisi yhtäkkiä mennä leffaan ja tarvitsisi leffapurtavaa. Eihän siellä mikään pakko ole mitään mussuttaa, mutta tää on taas yksi juttu mistä en ole päässyt irti. Sen leffakokemuksen vaan kruunaa se syöminen, oli se sitten mitä tahansa. Joskus olen istunut leffassa ihan lämpimänkin ruoan kanssa :D Tuossa uudessa sarjassa on myös suklaata, ja toivon oikein kovasti, että se on parempaa kuin Ombar, joka on mielestäni aivan äklön makeaa :S Muita raakasuklaita en ole ainakaan huomannut missään(??).

Risut: Miksi siihen kassalle joutuu aina jonottamaan ihan käsittämättömän kauan, vaikkei asiakkaita ole kuin muutama? Miksei sitä kassakonetta saada toimimaan, tai niitä tuotteiden hintoja sinne kassan taakse näkyviin? Tai niille työntekijöille koulutettua miten ne laitteet toimii? Olen kyllä nykyään jo huomattavasti pidempi pinnainen odottaja kuin aiemmin, mutta siis joka kerta... Kärsivällisyys on koetuksella kun katselee kelloa että ehdinkö bussiin :)

Ruusut: Ekolosta saa 5 % alennusta opiskelijakortilla!! Paljon parempi kuin Ruohonjuuren kanta-asiakaskortilla saatava alennus, joka on 3,333... % jos olet ostanut 12 kertaa tasan 25 eurolla... (Eli 300 euron ostoksista saat 10e hyvitystä). Ja tietysti jos ostat muulla summalla niin tuo alennusprosentti vaan pienenee, kun leimoja ei kerry.

Risut: MIKSI saan tietää tuon em. alennusasian vasta nyt, kun olen asioinut tuolla kaupassa jo 1½ vuotta säännöllisesti? Missä tiedotus? Missä kysymys "oletko opiskelija"? Nytkin kuulin ihan sattumalta kun edellinen asiakas pyysi alennusta. Kysyin, ja myyjä totesi vaan, että "on meillä joku lappu tainnut joskus tässä olla.." No, parempi myöhään.... ;)

Rucolaa, keräsalaattia, purjoa, avocadoa, ituja, dulcea, aurinkokuivattua tomaattia. Kastikkeena Fiesta Molea seesaminsiemenöljyssä.


Se siitä, aika hyvillä fiiliksillä ja energioilla kohti viikonloppua!! Söin juuri ison salaatin, ja reippaasti raakasuklaata :D Pari päivää raakaruoalla, ja fiilis heti aika huipussa. Nyt mietin miksi ihmeessä palasinkaan niihin leipiin ja muihin? Mainitsin just Timolle, että ihanaa kun on kolme päivää vapaata, niin hän oli sitä mieltä, että vapaata on silloin kun ei ole mitään tekemistä. Mun mielestä taas vapaata on silloin kun ei ole mitään sellaista, jota ei tekisi vapaaehtoisesti :) Eli töitä. Muuta tekemistä kyllä riittää, nimittäin tämä viikonloppu vierähtää taas kokonaisuudessaan Neijing-koululla hyvässä seurassa ja energioissa.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä postaus! Itse en ole koskaan Ekolosta mitään ostanut tai sisällä edes käynyt, vaikka ohi kuljen usein... Hyvä idea kuitenkin tehdä postauksia yrityksistä plussine ja miinuksineen! Yritän itse aina netistä etsiä eri firmojen puolueettonia asiakaspalautteita, ennen kuin ostan mitään =)

Ruohonjuuressa myös tosi huonot kassat olleet ne harvat kerrat kun 2000-luvun aikana sen "juppiuduttua" olen siellä käynyt.., aika jännä ettei noi ekokaupat satsaa asiakaspalveluun niin kuin esim. Alko ja Yliopistn apteekki.

Karoliina kirjoitti...

No niinpä! Tuota olen monesti miettinyt, kun tuntuu ettei myyjät edes tiedä paljoakaan omista tuotteistaan. Eikö niille pidetä mitään koulutusta myytävistä tuotteista? Ja Ekolossa tosiaan tuntuu, että kassatyöskentely on ihan turkasen hidasta :D ehkä se kassa on jostain kivikaudelta, tai sitten ne myyjät ei vaan opi käyttämään sitä ;)

En ole myöskään esim. Ruohonjuuresta saanut mitään vastauksia kysymyksiin, joita oon lähettänyt sekä sähköpostilla, että "lomakkeella" joka on kaupan eteisessä.

no ei liikaa haukkuja, molemmissa paikoissa on kuitenkin useimmiten ihan kohteliaat ja mukavat myyjät :)