tiistai 20. huhtikuuta 2010

Kierrätystehdas + Remake

Tänä viikonloppuna Kaapelitehtaalla pidetään jälleen Kierrätystehdas. Vaikka en itse paikalle pääsekään niin täytyy vetää ikäänkuin vähän kotiinpäin mainostamalla tätä tapahtumaa :)

Ohjelmassa on nimittäin molempina päivinä kierrätysmateriaaleista tehtyjä "uusia" vaatteita esittelevä näytteilleasettajien yhteismuotinäytös. Tämän näytöksen järjestäjänä toimii Remake Ekodesign, jossa poikaystäväni Timo sattumoisin tekee töitä :) Timo on siis Kierrätystehtaalla Remaken "assarina" ja lisäksi lavalla esittelemässä osaa vaatteista.

Luvassa näyttäisi muutenkin olevan oikein mielenkiintoista ohjelmaa, ja tavaratorilta tekee varmasti löytöjä! Ajattelin ehkä lähettää sinne vähän tavaraa Timon mukana kun en nyt näytä sinne kirppikselle pääsevän. Yritys ollut viime syksystä saakka...

Ja ihan parasta on tietysti Vapaa pääsy ;) Melkein kaikkiin tapahtumiin kun yleensä joutuu maksamaan itsensä sisään. Käykäähän tsekkaamassa, ja kertokaa miltä vaikutti!

2 kommenttia:

Paula Malleus kirjoitti...

kiitos ja tervetuloa mukaan!

Karoliina kirjoitti...

Paitsi etten pääse! :( Koska oon kiinni koko viikonlopun. harmi, ois kyllä ollut tosi mielenkiintoinen tapahtuma varmasti!