keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Siirtymäliikkeen elokuvailta + Lähiruokaluento (huomenna!)

Välitän kaksi mainosta:
**************************************************


Tervetuloa elokuviin!


Tule istumaan ilta hyvässä seurassa. Siirtymäliike kutsuu sinut torstaina 25.2. katsomaan elokuvan "A Crude Awakening" (Öljykriisi). Tule Galleria Keitaaseen: Fleminginkatu 7, 00500 Helsinki (Kallio). Näytös alkaa klo 18.00

"A Crude Awakening” (Öljykriisi) dokumenttielokuva sukeltaa syvälle ajankohtaiseen aiheeseen öljyn tuotannon huipusta ja sen vaikutuksista koko moderniin elämäntapaamme. Tämä kaunis ja järisyttävä elokuva on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja, kuten Bergenin ja Galwayn kansainvälisten elokuvafestivaalien palkinnot. Elokuvan jälkeen on avoin keskusteluhetki.

Iltaan on ilmainen sisäänpääsy mutta toivomme tulijoiden ostavan kahvilasta virvokkeita yms.

www.siirtymaliike.org

**********************************************************************************

TERVEYTTÄ LÄHIRUOASTA

Torstaina 18.2.2010 kello 18.00 Pasilan kirjaston auditoriossa

Naturopaatti ja homeopaatti Airi Rekilä-Aaltonen pitää esitelmän lähiruoasta ja sen terveellisyydestä.

Hän on pitänyt kursseja aiheesta kahdenkymmenen vuoden ajan Hirvensalmella ja esittelee nyt myös vasta ilmestyneen kirjansa.

Miten voit saada terveyttä ja hyvinvointia kotimaassa kasvaneesta ruoasta?

Lähiruoan ympäristöedut tunnetaan hyvin. Ravintokouluttaja Airi Rekilä kertoo yli 30 vuoden kokemuksella siitä, miksi meidän kannattaa syödä geeniperimämme mukaista ruokaa myös terveydellisistä syistä.

Sanoma on yksinkertainen: ravintomme tulisi koostua ennen kaikkea omassa maaperässämme kasvaneista kasviksista, tuoreeltaan jauhetusta täysjyväviljasta, maitohappobakteereja sisältävistä tuotteista ja muista läheltä löytyvistä ruoka-aineista. Tärkeää on myös entsyymitoiminnasta, laskimoista ja suoliston bakteerikannasta huolehtiminen, hapensaanti ja liikkuminen.

Kirjassa esittävät omia kokemuksiaan myös tästä ruokavaliosta apua saaneet ihmiset. Kirjoittajat iloitsevat kun ovat parantuneet mm. elinikäisestä pahasta ihottumasta, pääseet eroon happosalpaajista, stressistä ja reippaasta ylipainosta, hapottomasta mahasta ja struumasta ilman leikkausta ja lääkkeitä, hiivasyndroomasta ja jatkuvasta ripulista, diabetes saatu kuriin jne.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Ei kommentteja: