perjantai 12. helmikuuta 2010

Pieni mainos - Osuuskauppa Oma Maa

Luomukauppoja alkaa olla jo aika hyvin vähän joka puolella Suomea, ja jos ei ole niin nettikaupat toimii!


Osuuskauppa Oma Maan nettikaupasta voi ostaa paikallisesti ja oikeudenmukaisesti tuotettuja luomutuotteita. Ostamalla tuet kotimaista, ympäristöystävällistä tuotantoketjua.
Tämä uusi nettikauppa on vielä rakenteilla, ja tuotteita on tällä hetkellä aika vähän, mutta valikoima tulee varmasti laajenemaan pikkuhiljaa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Linkki ei toimi. :(

-Lukija-

Karoliina kirjoitti...

Kiitos kun kerroit!

Blogger ei ilmeisesti suostu näyttämään kirjoitettuja linkkejä, mutta myöskään se ei suostu näyttämään sitä aiempaa linkkiä, joka on siis sivu, joka avautuu tuolle omamaa.fi sivulle mentäessä...

En tiedä tajusiko tätä, mutta pointtina siis, että en saanut tuota laitettua linkiksi :(

Dragofix kirjoitti...

Eikös se tällä koodipätkällä mene? Noissa linkeissä pitää käyttää html:ää.

Karoliina kirjoitti...

jostain syystä toi ei toimi, jos sen osoitteen kirjoittaa, se toimii vaan jos sen copy-pasteaa siltä sivulta... en ymmärrä miksi.

ja tässä tapauksessa en voi tehdä tota copypastea, koska se sivu omamaa.fi kääntää sen äkkiä sivulle http://oma.mycashflow.fi/ joka taas ei linkkinä toimi (??)
en oikeasti ymmärrä miksi, mutta se pisti ihan sekaisin ton bloggerin kun copypastesin siihen ton jälkimmäisen osoitteen.

voin tietysti koittaa uudelleen :)

Karoliina kirjoitti...

no joo, ilmeisesti nää jutut on taas päiväkohtaisia :D eli eilen ei toiminut, tänään toimii :)

mutta tota kyllä olen ihmetellyt monesti, että miksi itsekirjoitetut linkit ei toimi, mutta sitten sama linkki copy-pastena toimii. ja kyse ei ole kirjoitusvirheistä...