sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Ruokainspiraatiota ravintoillasta

Olin eilen Natural Insightin järjestämässä raakaravintoillassa Espoossa. Kokkailtiin yhdessä raakasapuskaa, mm. pitsaa, sille erilaisia kastikkeita, salaattia ja jälkiruoaksi suklaata tietysti :)

Oli hauskaa tutustua uusiin tyyppeihin, ja maistaa muutamaa uutta ruokaa, esimerkiksi oluthiivaa (nam!) ja kefiriä. Tehtiin myös lyhyt yhteismeditaatio, mikä on aina yhtä mukavaa. Tekee kyllä hyvää saada vähän uutta inspiraatiota kokkaamiseen (jos sitä vaikka jaksaisi joskus oikeasti tehdäkin...) ja jutella muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Suosittelen tutustumaan Natural Insightin tarjontaan :) Satuin vielä voittamaan arvonnassa paikan ensi torstaina pidettävälle "Onni on luonnollinen olotilasi" -luennolle, josta en kyllä jostain syystä löydä esitettä tuolta nettisivuilta.

Tarjolla oli myös pakuriteetä, jota oon juonut nyt kotonakin taas vähintään litran päivässä, sen jälkeen kun löysin metsälenkillä ison käävän ja käväisin hakemassa sen talteen :) Sainkin aika ison yksilön, riittää perheellekin jaettavaksi!

Ei kommentteja: