keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Shazzie Goddess raakasuklaa


Edelleen, aina kun näen uuden merkkistä raakasuklaata, niin tulee himo kokeilla, sillä toivon vieläkin jonain päivänä löytäväni sen oikeasti hyvän makuisen valmissuklaan. Valitettavasti tähän mennessä ainut hyvänmakuinen raakasuklaa on ollut Wolfen luennolta ostettu Sacred Chocolate.

Eikä tämä uusin kokeilu tehnyt poikkeusta... Shazzien Goddess suklaa oli ensimmäinen, joka ei sisällä mitään marjoja, joten ajattelin, että tämä ei voi olla sellainen kauhean marjaisan makea, kuten kaikki aiemmat kaupan raakasuklaat, joita olen kokeillut. Ja makuna on mainittu Lucuma ja Mesquite, eli juuri ne aineet millä itsekin makeutan raakasuklaani kotona. Mietin pari viikkoa, että uskaltaisiko tätä nyt kokeilla, että voisiko se oikeasti olla hyvän makuista, kun raaka-aineet ovat lähes samat kuin itse tekemäni suklaan. Ja voiko mikään olla pahaa, minkä luvataan maistuvan lucumalta ja mesquitelta??


Ilmeisesti voi. Tai ehkä tätä nyt ei pahanmakuiseksi voi ihan tuomita, ehkä mauton olisi kuvaavampi. Ei siis lähelläkään sitä kotona tehdyn makuista. Suklaanmetsästys siis jatkuu... Kenties siihen saakka kunnes Suomesta saa Sacred Chocolatea < 3


P.S Pahoittelen blogin hiljaisuutta viime aikoina. Kirjoitusinspiraatio on ollut täysin kadoksissa. Tässä välissä on ollut aikamoinen lukuinspiraatio, kohdistuen lähinnä romaaneihin! Luin Puhdistuksen, Häräntappoaseen, Da Vinci Koodin ja P.S Rakastan Sinua. Tällä hetkellä menossa on Meren katedraali :)


Ja viikon päästä lähtö Nepaliin !!!

Ei kommentteja: