torstai 10. helmikuuta 2011

Vegemesta - astetta parempaa snägärimättöä


Kovin paljon ei tule snägäreitä käytettyä, mutta jos hampurilaista sattuu tekemään mieli niin on ihan huippua, että on olemassa paikka nimeltä Vegemesta.

Malmilla asuessa olin melkeinpä jo unohtanut koko mestan kun ei Kalliossa niin pyöritty, mutta parin vuoden tauon jälkeen kyllä maistui ihan yhtä hyvältä kuin aiemminkin! Lauantai-iltana karaokebaarista pilkun jälkeen tuli käveltyä Vegemestan kautta kotiin, ja kyllä teki hyvää savujuustohampurilainen soijaproteiinipihvilllä ja ruiskuorilla!

Jos siis iskee hampurilaisen himo niin suosittelen! Eihän se superfoodia ole, mutta parempi kuin peruskebabbi. Jotain laatukehitystäkin mestassa tapahtuu, Valion juusto on nimittäin juuri päätetty asiakasäänestyksen perusteella korvata toisella vaihtoehdolla.

Vegemesta sijaitsee siis Vaasankadulla Kalliossa (ihan meikän naapurissa siis :) ja Facebookin mukaan Vappuna on aukeamassa uusi paikka Roballe. Palvelua ei ehkä pysty kehumaan nopeaksi, mutta odottelun tekee mukavaksi pieni sisätila, jossa voi lueskella lehtiä tai surffailla netissä.

Ei kommentteja: