keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Carley's Organic raakapähkinä-/siemenvoitYleensä ostan lähes kaiken muiden ihmisten suositusten perusteella (varmistan ettei mene rahat hukkaan kun joku toinen testannut ensin ;), mutta välillä satun löytämään hyviä juttuja itsekin :D


Yksi sellainen on FitnessFirstillä myytävät Carley's Organic raa'at voit pähkinöistä ja siemenistä. En ole koskaan tykännyt maapähkinävoista, siis siitä mitä tavallisissa kaupoissa myydään. Jostain syystä kuitenkin kesällä tilatessani muita juttuja FitnessFirstiltä osui silmään nämä raakavoit ja tilasin purkin.


Ihastuin samantien ja oli pakko saada lisää. Nyt pistin tilauksen tulemaan jo viime viikolla, jotta sain hakea nämä postista heti Suomeen saavuttuani :) FitnessFirstiltä tilaukset tulevat onneksi todella nopeasti, jopa päivässä tai kahdessa!


Suosittelen kokeilemaan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Mä innostuin kanssa sun innoittamana nyt tilaamaan tuolta FitnessFirstiltä näitä pähkinävoita, mutta en viitsi hurjan montaa tilata ennen Jenkkeihin lähtöäni, niin viitsitkö kertoa, mikä noista on sun mielestä parhaimman makuista? :)

Karoliina kirjoitti...

Parapähkinävoi ja saksanpähkinävoi on ihania!
Jos terveysvaikutuksia mietitään niin varmasti hampunsiemen on ihan ykkönen ja tykkään kyllä senkin mausta! :)

Karoliina kirjoitti...

Ja aprikoosinsiemenvoi varmaan myös aika superia, sitä ajattelin tilata seuraavaksi. Siinä näyttäisi olevan noiden siementen lisäksi parapähkinää, eli maku varmaan myös ihan miellyttävä :)