tiistai 6. joulukuuta 2011

Hauskaa treeniä - Bodyrock.tvNepalissa kaipasin kovasti liikuntamahdollisuuksia. Siellä oli vaikeaa lähteä juoksemaan kun kadut on täynnä ihmisiä ja isommalla tiellä taas kauhea pakokaasun käry. Salilla tykkäisin käydä, mutta ei kauheasti huvita mennä sinne ehkä ainoana naisena nepalimiesten katseiden alle... kulttuuriongelma.

Kotona tein jonkun verran joogaa ja Jukka Harjun ohjeiden mukaan Bootcamp-treeniä, mikä olikin aika jees.

Yksi mitä kaipasin siellä, oli Bodyrock.tv ! Olen sellainen liikkuja, etten vaan saa itsestäni mitään irti, ellei minulle ole selkeitä ohjeita ja tavoitteita. Ainoat tilanteet, missä viitsin yhtään mennä mukavuusalueen ulkopuolelle liikunnassa on silloin kun minulla on esimerkiksi tietty aika, joka liikettä on tehtävä, tai joku ohjaaja painostamassa jumppatunnilla. Tai tietysti saliohjelma painoineen ja toistomäärineen.

Siksi Jukan Bootcamp toimii minulle hyvin kotona, 1 minuutin jaksaa aina tiettyä liikettä kerrallaan :)
Ja samasta syystä Bodyrockin treenit, vaikkakin ne ovat suurimmaksi osaksi vielä ylivoimaisen rankkoja tehdä täydellisesti, mutta parhaani mukaan!

Paremmaksi treenin tekee vielä se, että joku on kilpailemassa kanssani :) Tänä aamuna vedettiin siskon kanssa On the floor Abs Challenge ja Fit Ass Exercise Challenge :)

Ei kommentteja: