lauantai 31. joulukuuta 2011

Ihonhoitoon iHerbistä

Olen aina luottanut suosituksissa Olliin ja Sailaan, enkä joutunut tälläkään kertaa pettymään kun tilasin nämä kaksi tuotetta, Ollin kommentit varastettu suoraan alle:

Dr. Ohhira’s Kampuku Beauty Bar

Sisältää 4% Probiootti-extractia, joka on fermentoitu villiyrttien ja merilevien muodostamassa ravinneliemessä. Hyvät bakteerikannat on hyvän ihon ehkä jopa olennaisin salaisuus, ja Dr. Ohhira on erikoistunut juurikin tähän.Vieläkin vahvmpi suositus:

Shea Butter with Coconut & Papaya

Kuten Ohhira, tämäkään tuote ei sisällä mitään synteettistä, vaan ihan pelkkää luksusta eikä mitään muuta – ei edes, yhtä ainutta turhaa täyteainesosaa. Haluan suositella tätä extra vahvasti ennen kaikkea suorastaan huumaavan tuoksun johdosta, joka tulee tietenkin aitojen eteeristen öljyjen seoksesta, eikä edes mistään “luontaisista hajuaineista” tai muista erikoiskemistien oivalluksista.E-pillerien lopetuksen jälkeen tuntuu, että entinen persikkainen hipiäni on vanhentunut 10 vuotta. Nepalissa ollessa ainakin kasvojen ihon kunto tuntui lähtevän ihan käsistä. Kaikki ihohuokoset ihan täynnä, ihosta tuli tosi epätasaisen tuntuinen, siis sormilla hivellessä ei tunnu sileältä, vaan näppyläiseltä, vaikkei mitään näy! Ihohuokoset on vaan niin kohollaan. Tuntui siltä, että ne täyttyvät siitä kaikesta pölystä ja saasteesta mikä Kathmandulla kaduilla leijailee. Ihosta tuli myös syksyn aikana tosi karhea, ihan kuin santapaperia sivelisi! En siis kärsi isoista finneistä (enää! niitäkin oli silloin ekat 6 kk pillerien lopetuksesta) mutta iho tuntuu ihan eri ihmisen iholta nyt.

Mutta! Sittenpä tilasin nämä kaksi tuotetta, ja alle viikossa(!) ihoni on sileä! Mitään epätasaisuutta ei enää tunne. Erilainen ihoni on vieläkin; ennen se oli sileä niinkuin vauvan iho, ja nyt se on sileä, mutta paperin tuntuinen, jos voit kuvitella siveleväsi siis jotakin sileää, mutta samalla kuivaa... En osaa kuvata paremmin. Ei siis täydellistä, mutta silti mahtavaa! Jotain muutosta sentään :)

Tuntuu oudolta pestä palasaippualla kasvoja, mutta tuo ei tunnu kuivattavan. Ainakaan kun käytän näitä kahta aina yhdessä, sillä tämä rasva on todella rasvainen. Oon aina käyttänyt kasvoilla mahdollisimman kosteuttavia ja rasvaisia tuotteita, joten ehkä jollekin toiselle, jonka iho on rasvaisempi, tuo voide saattaisi olla hiukan liikaa. Minulle toimii täydellisesti :) Olen käyttänyt sitä myös jalkoihin suihkun jälkeen mutta koko iholle käytettäväksi se on vähän liian jähmeää ja siksi hankala levittää. Saippua taas toimii myös suihkussa koko iholla oikein mainiosti. LOve it !

Ei kommentteja: