lauantai 3. syyskuuta 2011

Sunshine Award 2011


Taalla Nepalissa ollessa netin kaytto jaa vahaisemmaksi ja tulee seurattua vain muutamia blogeja. Yksi, jota seuraan saannollisesti on Lindan uusi blogi Body Gossip.

Vaikka en enaa kirjoitakaan kovin aktiivisesti tata blogia niin Linda halusi silti muistaa blogiani Sunshine Award -tunnustuksella, lammin kiitos siita :) Tuntuu mahtavalta, etta joku on saanut minun kirjoituksistani ja suosituksistani hyotya itselleen.

Tunnustukseen kuuluu muutamaan homppakysymykseen vastaaminen, ja tunnuksen eteenpain antaminen.

Heitan nyt tunnustuksen eteenpain muutamalle blogille, jotka tulevat ensimmaisina mieleen, kaikki vanhoja kestosuosikkejani :)


Tata blogia ei enaa paiviteta, mutta vanhoja kirjoituksia voi tietysti edelleen kahlata lapi. Level Up! kuului suosikkeihini koko sen historian ajan, joten suosittelen ehdottomasti tutustumaan. Blogin huipennukseksi Juuso on tiivistanyt koko Level Up -konseptinsa E-muotoiseen tyokirjaan, jonka saa ilmaiseksi ladattua blogin kautta!



Olliin tutustumisesta lahti liikkeelle oma innostukseni superfoodeihin, oikeaan ruokaan, superterveyteen, parempaan elamaan, henkiseen kasvuun ja oman mielen ja yhteiskuntamme ehdollistumien nakemiseen ja rikkomiseen. Reilussa kahdessa vuodessa on tapahtunut ihan mahdottoman paljon, ehka eniten henkisella tasolla ja olen ikuisesti kiitollinen Ollille taman sysayksen antamisesta ja minun(kin) elamani vapauttamisesta. Tassa siis blogi, jota en vaan voisi jattaa tunnustuksetta :)


Blogi nimensa mukaisesti taynna intohimoista liekitysta, ja samalla paljon asiatietoa terveys- ja ravintoasioihin liittyen. Aarrearkku, kun rupeaa selailemaan vanhoja postauksia taaksepain. Ja Pessin asiantuntemusta blogin ulkopuolella kannattaa hyodyntaa myos kaymalla nautiskelemassa Shasa - smoothiloiden antimista :)


Jaakon varmaan tuntevatkin jo kaikki ;) mutta pakko viela hehkuttaa, etta jos et ole tutustunut Jaakon kirjoituksiin, luentoihin tai et ole viela tilannut Jaakon uutiskirjetta sahkopostiisi, niin tee se nyt!



Ja sitten niita kysymyksia:

1. Suosikkiväri: violetin ja sinisen erilaiset savyt

2. Suosikkieläin: koira / hevonen

3. Suosikkinumero: 13

4. Suosikki alkoholiton juoma: Chi-juoma

5. Facebook vai Twitter? Facebook

6. Intohimosi: Unelmien todeksi eläminen

7. Saada vai antaa lahja? Antaa ehka hiukan enemman :)

8. Suosikkiviikonpäivä: It's all the same...

9. Suosikkikukka: Kaikki kauniit

10. Suosikkikuvio:

Ei kommentteja: