tiistai 29. syyskuuta 2009

Kirjasto!

Miettikääpä miten paljon vähemmän mahtavia kirjoja olisi tullut luettua, ja miten paljon heikompi yleissivistys olisi, jollei kirjastoista saisi kirjoja ilmaiseksi kotiin? Pelottava ajatus!

Raahasin tänään painavan kassin kirjastolle, tarkoituksena jättää se paino sinne. Pakko oli kuitenkin käydä vähän vilkaisemassa, ja päädyinkin sitten raahaamaan takaisin päin entistä painavamman laukun.

Malmin kirjastossa suuntaan aina kärppänä Lääketiede/Terveys-osastolle. Toistaiseksi en ole sen pidemmälle vielä päässyt!
Siellä on aina niin monta uutta, pakko-saada-lukea-kirjaa, että laukku täyttyy samantien. Ehkä tästä syystä en olekaan kesäloman lopun jälkeen lukenut yhtään romaania...

Mielenkiinnolla odotan mitä nämä uudet opukset sisältävät, vaikken valitettavasti ehdi niitä lukemaan ennen kuin ensi viikolla tentit ovat ohi. Onneksi tenttimateriaaleissakin on tosi mielenkiintoisia juttuja, varsinkin Anatomian ja Psykologian tenttien matskut.


Osa tänään mukaan tarttuneista:

Valitut Palat: Luonnollinen tie terveyteen - Parantava ruoka

Elsa Ervamaa: Elävä ravinto

Kaarina Davis: Rankka kutsumus - Sairaanhoitajan päiväkirja

Antti Arstila: Älä luota sairaalaan "Tässä kirjassa professori, lääketieteen ja kirurgian tohtori Antti Arstila ottaa voimakkaasti kantaa suomalaisen sairaanhoitolaitoksen tilaan ja kaaokseen, jota kukaan ei käytännössä valvo ja josta kukaan ei vastaa".

Jörgh Blech: Miten meistä tuli potilaita? "Miten on mahdollista, että lääketieteen kehittyessä meistä tulee aina vain sairaampia ja sairaampia? .... Ja kas kummaa - lääkeyrityksillä on tarjota parannuskeino jokaiseen uuteen vaivaan".

Ei kommentteja: