keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Kierti (pientä mainosta)
Nyt on pakko vähän mainostaa aivan loistavaa ekomerkkiä. Suomalainen Kierti valmistaa ihania pieniä keksintöjä, kuten pikkupyyhkimet keittiöön talouspaperin tilalle! Itselläni käytössä ovat bambusta tehdyt kestokeittiörätit, ja pienet laput kasvojen pesuun.

Ostin Kiertin keittiörätin kesäkuussa Ruohonjuuresta 3,90€, ja pelkäsin vähän, että imeekö kankainen rätti kovinkaan tehokkaasti. Kyllä imee. Ja peseytyy pesukoneessa. Ei enää kertakäyttörättejä tähän taloon. Loistavaa.
Kädentaito-, lahja- ja sisustusmessuilla (15-16.8.09) törmäsin taas Kiertiin ja sillä kertaa ostin 10 kpl paketin kasvolappuja. Käyvät kasvojen pesuun ja kasvoveden laittoon. Vanhat vanulaput roikkuvat vieläkin vessankoukussa, en ole käyttänyt yhtäkään näiden bambulappujen oston jälkeen! Ja tiskirätin tavoin pesukoneeseen vaan, näissä on jopa pesupussi mukana, ettei pesukone pääse nielaisemaan.

Tällaisia innovaatioita vaan lisää niin maailma pelastuu ;)Kuvat www.kierti.fi

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Miun on pakko kommentoida ja vähä mainostaa lisää innovaatioita :) Mm. Clas Ohlsonilta saa pestäviä kesto-kahvisuodatinpusseja sekä -leivinpapereita. Sit on myös silikonisia uunipeltisuojia, jotka käy mihi tahansa ruoanlaittoon, ja ne voi pestä vaik tiskikoneessa. Aivan mahtava kasvopesu"lapanen" on myös Jane Iredale -mineraalimeikkisarjalla (maksaa n. 20e. Lapanen kestää monta vuotta, ja sillä OIKEESTI lähtee pelkällä vedellä kaikki lika, meikit ja myös vedenkestävät ripsarit pois. -> ei siis enää tarvi mitään puhdistusmaitoja ja geelejä! Lapanenki pestään välillä pesukoneessa. Täytyy kyl käydä Ruohonjuuressa hakemassa nuo keittiöliinatkin! :) Terkkuja Tampereelta! Anni P.

kte kirjoitti...

Kivaa, kun "löysin" itseni takaisin tänne blogiin, kun joskus oon käynyt lueskelemassa, mutta vähän niinkuin unohtanut tän tyystin. Ja kivaa, että löysin täältä myös nää bamburätit, juuri tehdessäni omaan blogiini mm. bambupostausta mietin, että bamburätti pitää jostain vielä hankkia. Taidan vähän kopsata tuota Kiertiä omaankin blogiin.. ;)

Karoliina kirjoitti...

Joo tosiaan! Nykyään taitaa olla vaikka mitä kestokamaa, jota ei edes aina hoksaa ajatella! Itselleni ei olisi tullut mieleenkään esimerkiksi tuollaiset kasvolaput tai rätit, jos en olisi törmännyt niihin.
Kahvia en kyllä juo, mut noita keittiövarusteita pitääkin katsella :)
terveiset takasin tampereelle!