perjantai 1. lokakuuta 2010

Paluu perusvaatteisiin!!

Ihanaa! Syyskuu on ohi.


Yli 20 päivää meni helposti viidellä vaatteella, mutta tässä viime päivien aikana on jostain syystä alkanut kovasti houkuttamaan muut vaatteet. Meinasin jo yhtenä aamuna unohtaa koko haasteen ja kiskaista päälle jotain ihan muuta, kunnes järkiinnyin. Selvisin kuitenkin loppuun asti kunnialla, ainakin vaatteiden osalta siis...

Kenkien osalta ensimmäinen puoli kuukautta meni hyvin, mutta sitten tuli ongelmia... Työharjoittelu kotisairaalassa ei ehkä ollut paras ympäristö tälle kenkienkäyttöhaasteelle. Siellä kun toimenkuvaan kuuluu vierailla päivittäin useiden ihmisten luona, ja kenkien täytyy siis olla matalat ja helposti riisuttavat. Luovutin siis tämän haasteen, mutta tulipa silti käytettyä tässä kuussa aika monia eri kenkiä :)

Hyödyllinen haaste, itselleni ainakin selkiytyi ehkä jonkin verran, että kuinka vähällä vaatteilla sitä oikeasti pärjää, ja näin muuton alla juuri sopivasti, että minkälaisista vaatteista voin luopua. Kerroinkin jo vieneeni kirppikselle isot pinot, mutta tulevan muuton myötä pieni lisämyllerrys vaatekaapissa on vielä edessä.

Tarkoitus oli laittaa kuukauden varrella joitain vaatekuviakin tänne, mutta ei multa taida toi muotiblogaus onnistua ;)

Ei kommentteja: