maanantai 28. syyskuuta 2009

Lisäaineeton menu

Olenkin jo aiemmin kertonut kuinka olen lähettänyt koulumme ravintolan, Fazer Amican, ravitsemusasiantuntijalle toivomuksen lisäaineiden käytön vähentämisestä ruoassa. No, vielä ei ole suurta muutosta tapahtunut, mutta yksi henkilökohtainen ilouutinen kerrottavana kuitenkin.
Sovin nimittäin tänään ravintolapäällikön kanssa, että minulle järjestetään päivittäin lisäaineeton kasvisruoka tai keitto. Pitää vaan ilmoittaa etukäteen, että minä päivinä aion syödä koululla.

Toinen minkä he järjestivät pyynnöstäni takaisin on vihreä Oivariini 80%. Vähän aikaa sitten kun saatavilla oli vain 40% tai alle levitteitä.

Loistava juttu ja todella hyvää palvelua Fazer Amicalta!

4 kommenttia:

kte kirjoitti...

Aika yksilöllistä palvelua tuo lisäaineeton vaihtoehto vain sinulle! :) Entäs jos muutkin innostuisivat tilaamaan tällaista ruokaa?

Karoliina kirjoitti...

jaa-a, sitä mäkin mietin, että mitä sitten tapahtuisi? koska silloinhan niiden pitäisi toteuttaa se mun alkuperäinen toive, eli lisäaineeton ruoka ylipäätään.

mutta veikkaan, että meidän koulussa ei kovin moni rupea sellaista kyselemään. Ehkä nyt aliarvioin ihmisiä, mutta en oo ainakaan tähän mennessä saanut sitä käsitystä, että siellä olisi kovin valveutunutta porukkaa näissä asioissa...
Toivotaan, että olen väärässä ;)

kte kirjoitti...

Välttämättä lisäaineetonta ruokaa ei tosiaan osata kysellä, mutta jos sitä olis tarjolla, ainakin jotkut varmasti kiinnostuisivat asiasta!

Karoliina kirjoitti...

Kuulemma he siellä kehittelee reseptejä, että sitä olisi jossain vaiheessa tulossakin :)