torstai 3. joulukuuta 2009

KynttilänvaloaTuli tuosta kynttilänvalossa joogaamisesta (ks.ed.postaus) mieleen, että ostin tänään lisää soijakynttilöitä Ruohonjuuresta. Minulla on vielä viime vuonna Ruohonjuuren joulutarjouksesta ostettuja soijakynttilöitä sekä Ekolon muuttomyynnistä tosi halvalla ostettuja kasvisteariinikynttilöitä aika paljonkin, mutta sorruin taas tähän "kun halvalla saa" jekkuun. Molemmat näistä yllämainituista ovat varmasti hyviä vaihtoehtoja eläinperäisille (steariini) tai raakaöljypohjaisille (parafiini) kynttilöille.

Nämä Kynttiläpaja Kalevantulen soijakynttilät siis nyt joulukuussa Ruohonjuuressa 5,95 €. Näitä löytyy Ruohonjuuresta vaaleanvihreinä ja paprikan oransseina(!).


Ja tässä alla vielä Ekolon kasvisteariinikynttilöitä, ostin itse viime syksynä kaikkia värejä kotiin :)

4 kommenttia:

Lehtikuusi kirjoitti...

Ostin Kalevan tulen soijakynttilän hintaan 9e. Kynttilä palaa aika nopeasti, koska ei sulata reunoja, joten tuo 9e on mielestäni aika kova hinta. Itse en taida raskia enempää ostaa. Ajattelin, että olisin päässyt tuolla kynttilällä jouluun asti, mutta ei taida onnistua.

Daniela kirjoitti...

Ostin itse aiemmin syksyllä Ekolosta soijakynttilän. Ostin sen, koska tykkään poltella kynttilöitä USEIN, jolloin tietysti korostuu myrkyttömyysasia.. Perussteaarinista kun vapautuu tosiaan kaikenlaista kurjaa.. Terveyteeni satsaan aina! :)

Lehtikuusi kirjoitti...

Samasta syystä + ekologisuussyistä ostin soijakynttilän. Minun budjetti ei anna periksi ostella noita kovin montaa.

Tuli myös hienoinen epäilys, että onkohan tuon soijankaan polttaminen nyt ihan niin puhdasta. Ainakin sammuttaessa tulee hieman jännä tuoksahdus. Ja läheltä haistelin sitä kanssa ü. Tiedätkö Daily Eko onko se tutkittu ihan virallisesti?

Karoliina kirjoitti...

Olisikohan tuo kasvisteariini vielä parempi vaihtoehto kuin soija?
Itse taas olen kokenut, että soijakynttilä palaa melko hitaasti. Tosin en ole kynttiläasiantuntija, mutta olen ollut tyytyväinen.
Itsellenikin Ruohonjuuren 7,95 on kalliin tuntuinen hinta, joten tosiaan ostan aina kun kynttilöitä saa alennuksella :)
5,95 voi helposti joutua maksamaan tavallisestakin samankokoisesta kynttilästä, näin olen ainakin jossain myyjäispöydissä nähnyt.

Ja minäkin rakastan polttaa kynttilöitä!! varsinkin näin talvella. ja joulu kun lähestyy :) joten on kiva, kun on näitä ekokynttilöitä vähän varastossa.