Tein puolikkaan reseptin verran Ilonpisaran
Dark Passion Cakea
, jonka kuvakin saa veden kielelle. Ainut muutos, jonka tein reseptiin oli avocadon korvaaminen banaanilla. Kakusta tuli ihan älyttömän raskas syötävä, todella tuhti makunautinto, joka jäi suuhun kiinni kuten maapähkinävoi (kämppiksen kuvaus, en ole itse syönyt pähkinävoita). Koostumusta olisi ehkä voinut jollain keinoin keventää, esim. lisäämällä kermavaahtoa väliin tai mansikoita ja mustikoita reilusti lisää. Laitoin omani jäisinä, ja se toimi kyllä tosi hyvin, niitä olisi vaan saanut olla vähintään kolminkertainen määrä.Miten niin ei näytä samalta kuin Ilonpisaran kakku? :D Yritän nyt puolustella tätä sillä, että mulla ei ollut käytössä kakkuvuokaa, joten jouduin muotoilemaan tuon itse voipaperin päällä :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti