Tämän aamun ruoka ei ollut raakaa, mutta maistui kyllä. Jotain hyötyä siitä, että kämppis on ravintola-alalla, opin nimittäin juuri mitä tarkoittaa "itkettäminen" ja "panerointi", kun itketin munakoisoja, jonka jälkeen paneroin ne hampunsiemen-seesaminsiemen-purple corn-fiesta mole-seoksella. Hyvää!
Sain kuulla tänään sellaisen kommentin, että minulla on ongelma syömiseni kanssa, koska teen aina vain yhden ruokalajin ja syön sen sellaisenaan. Kuten tänä aamuna kun söin reilu puoli pellillistä munakoisoja sellaisenaan, ilman mitään lisukkeita. En ole koskaan kokenut tätä itse ongelmaksi, mutta jäin kyllä eilen miettimään asiaa, kun luin Ilon pisaran kommenteista, ettei
P.S Oon ruvennut seuraamaan omia ruokailujani laittamalla niitä paperille ylös. Mietinkin, että pitäisiköhän niitä laittaa ihan nettiin asti? Joku vaikka saattaisi innostua kommentoimaan ja saisin sitä kautta hyviä vinkkejä.. Vai kiinnostaako sellaiset ketään? Ainakin näitä "päivän ruokailut" ketjuja näkee usein keskustelufoorumeilla :)
 
 
2 kommenttia:
Keltasta pellavaa saa luomuna iherbistä hakusanalla golden flax seed (puhdistamossa taisi joskus pitkää pyöriä Favorin vastaavia). Kotimaassa ei ole tullut vastaan (ruskeaa suomalaista kyllä). Kokonaisenahan ne kannattaa ostaa.
Munakoiso on järjettömän hyvää kaiken öjyisen kanssa paistettuna/ paneroituna/ moussakana/jne.
Mulla riittää kyllä kummasti kiinnostusta muiden ruokapäiväkirjoihin, anna tulla vaan :)
No kiva, yksikin lukija riittää minulle, joten taidan pistää pystyyn sivublogin tälle, ruokapäiväkirjaksi siis.
Justiin pistin iHerb tilauksen menemään, pitää muistaa tuo ensi kerralla! Kiitos vinkistä!
Lähetä kommentti