keskiviikko 4. elokuuta 2010

Aloe Vera

En ole pitkään aikaan kirjoitellut paljoa ruokajutuista, joten ehkä olisi aika palata sille alueelle.

Uusin "ravintolisä", jonka olen ottanut käyttöön on Aloe Vera. Ostin Puhdistamolta Natur Aloeta hetken mielijohteesta. Aloe Verahan ei kuulu varsinaisesti näihin nyt pinnalla oleviin "uusiin" superfoodeihin, vaan siitä on saanut kuulla jo lapsesta lähtien enemmän tai vähemmän juttua. En ole koskaan käyttänyt Aloeta missään muodossa, joten tämä oli ihan uusi tuttavuus. Katsoin netistä mitä googlella löytyi ja aika nopeasti silmään osui Veteraaniurheilijan juttu Aloesta, mikä ilmeisesti on herättänyt aikanaan melkoisen hulabaloon kommenttiosiossa :) Veteraaniurheilijan mukaan juotavassa muodossa oleva Aloe Vera on "huijausta", eikä sen terveysvaikutuksille ole mitään todistettavaa selitystä. Silti todella moni kokee saavansa siitä apua, ja Aloe Veraa ylistäviä nettisivuja löytyy varmasti miljoona.

Itse olen huono koekaniini millekään vaikutuksille, kuten olen jo aiemmin varmasti kertonutkin. Mikään foodi tai ravintolisä ei aiheuta huomattavia muutoksia tai tuntemuksia. Sama tämän Aloen kanssa, ei tunnu missään :) Silti, uskon, että mitä enemmän hyviä juttuja syön, sitä parempi pitkällä tähtäimellä. Sisällä kehossa tapahtuvia asioita kun ei tunne, eikä näe ulospäin.


Yksi hauska juttu tähän Aloeen kuitenkin liittyy :) Nimittäin ennen kuin aloitin tuon käytön, toinen Canelin pojista, Nima, varoitti, että kun aloitan sen, tulen saamaan jättimäisiä finnejä. No, enpä uskonut tietenkään, koska samalla tavalla on sanottu melkein kaikesta millä pitäisi olla "puhdistava" vaikutus; Innerlightin Supergreensistä, muista viherjauheista, paastoamisesta ja vaikka mistä. Onneksi aloitin tuon juomisen juuri ennen mökkiviikkoa, nimittäin sain sitten tietysti keskelle otsaa ihan järjettömän kokoisen paukaman :D Siihen tuli niin iso finni, että yhtenä iltana sain jopa lievän otsapäänsäryn sen vuoksi. Varoituksen sana siis paikallaan. Aikamoista.

Ei kommentteja: