keskiviikko 4. elokuuta 2010

Lihaa, jauhelihaa.


Tässä on tullut oltua jonkinnäköinen kasvissyöjä jo pidemmän aikaa, koska lihaa en ole syönyt vuosiin. Nyt kuitenkin on tehnyt enenevissä määrin mieli lihaa jostain syystä, joten hetken mielijohteesta kysäisin K-kaupassa luomulihaa. Ainoa luomuliha oli jauhelihaa, mutta täytyihän se ottaa.

Edellinen kosketukseni jauhelihaan, oli kananjauheliha, jota ostin ensimmäisen ja viimeisen kerran reilut kolme vuotta sitten. Se kokeilu sai minut luopumaan kanan syömisestä kokonaan, eikä sitä tee mieli vieläkään.

Jonkinnäköistä lihaa olen kuitenkin himoinnut, joten... Paistoin tuon jauhelihan sitten pannulla kookosöljyssä, luomukerman kanssa. Eipä ollut kovin kummoisen makuista. Ehkä joku muu kuin jauheliha voisi olla parempaa, joten tätä ei ainakaan tule ostettua toista kertaa. Tulipa kokeiltua kuitekin :)

3 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Minä ostin kerran ihan samoissa fiiliksissä ja samalla syömishistorialla kuin sinä tuota lihaa. Se maistui vastenmieliseltä! Ei siksi, että se oli lihaa vaan juuri tuo liha oli äklöä. Miten luomuliha voi olla jotenkin niin tunkkaista ja tympeätä?? Huonoa mainosta luomulihalle. Saisipa riistaa enemmän tai kunnon luomulihaa.

Daniela kirjoitti...

Minulle tuli ylläolevan kommentin mukaiset fiilikset raejuustosta! Piti päästä testaamaan, kun ihan hirveästi himotti, mutta eipä sitten maistunutkaan. Ihme sahajauhoa, yäks =)


Mutta näinhän sen omasta mielestäni pitäisikin mennä. Jos tulee mieliteko, siihen reagoidaan. Sitten arvioidaan, oliko se kaiken arvoista :)

Karoliina kirjoitti...

Niinpä, on kyllä ihmeellisen tylsää lihaa tollainen jauheliha :) Tulipahan kokeiltua.

Daniela, ihan totta. Yritän olla asettamatta itselleni mitään rajoja :) Ainakaan sellaisia mitkä tuottaisi erityisesti hankaluuksia.