perjantai 13. elokuuta 2010

Be careful what you wish for...

...it might come true. Ja tämä sanontahan on totta :)

Aiemmin kesällä olin niin ahdistunut työstä, jota olen tehnyt koko viime vuoden, että päätin olla menemättä enää töihin muualle kuin yhteen paikkaan, jossa viihdyn. Ajattelin, että selviän kyllä vähentämällä reilusti menoja ja etsimällä ehkä jonkun uuden tulonlähteen.

Tämä kesä onkin ollut paras pitkään aikaan. En ole kuluttanut rahaa juuri ollenkaan, mutta olen nauttinut enemmän kuin pitkiin, pitkiin aikoihin. Olen mökkeillyt vanhempien kanssa ja saanut vähän rahaa maalaushommista. Ja mikäs siinä maalatessa 30 asteen auringossa... Siinä tuntee tekevänsä OIKEASTI töitä, kun näkee työnsä tuloksen mökin seinässä saman tien.

Kun tulin mökiltä takaisin vanhempien luokse sainkin hyvin vuoroja siitä yhdestä työpaikasta, jossa edelleen viihdyn. Tämän lisäksi nyt kun tulin Lappeenrantaan, yksi kaveri pyysi töihin täysin yllättäen. En tosiaan kuvitellut tekeväni täällä töitä, mutta näin se vaan menee. Kaikki ratkaisut tarjoillaan nenän eteen kun uskaltaa vaan luottaa ja pyytää. Työ, jota olen täällä tehnyt liittyy alaan, josta minulla ei ole mitään kokemusta ja se on ollut aivan ihanaa :)

Ensi kesäksi on jo kaksi työpaikkaa tiedossa, ja molemmat on todella mieluisia. Näillä fiiliksillä ei oikeastaan edes ahdista yhtään mennä kouluun ja aloittaa aika pian taas työharjoittelua. Melkeinpä tekee mieli jo päästä pistelemään suonensisäisiä tiputuksia ^_^

En epäile yhtään ettenkö selviäisi tästä tulevasta lukuvuodesta ja koko tulevasta elämästäni vain luottamalla siihen, että asiat käyvät parhain päin. En siis huolehdi yhtään, vaan odotan innolla mitä tuleman pitää.

Niin, ja hassu pieni juttu liittyen tuohon otsikon sanontaan :) Sanoin tänään ystävälleni puhelimessa, että menen töihin illaksi, saan siitä 50 euroa. Heti kun olin sanonut tuon tajusin, että se meni vähän väärin, oikeasti olisin saamassa vain 40 euroa. En jaksanut kuitenkaan korjata sanottua. Sattui kuitenkin niin, että työnantaja halusi antaa vähän ylimääräistä ja sain kuin sainkin viisikymppisen. Hetken päästä tästä tajusin, että hei! en siis ollutkaan väärässä aiemmin :)

Vielä kuvina kesän parhaita juttuja:

Saimaa ja lihavan miehen uimarengas.

Koiraystävät mökillä.

Uimahypyt ja sukeltaminen. Kuvassa työn alla mahtava takaperinhyppy :)

Itsepoimitut marjat. Eniten tuli poimittua mustikkaa.

Ei kommentteja: