torstai 16. helmikuuta 2012

Hairahdus

Juuri kun pääsin kehumaan kuinka olen niin hyvin saanut pidettyä kiinni sokerittomasta ja vähähiilihydraattisesta ruokavaliostani, niin tottakai sitten hairahduin :D

Siskoni oli täällä vierailemassa kaksi viikkoa, joten ruokapäiväkirjan pitokin on nyt siltä välin ollut tauolla. En nyt onneksi sentään koko täksi ajaksi livennyt ruokavaliostani, mutta joitain ongelmia on ollut. Viime viikolla minulla taisi olla kolme peräkkäistä päivää kun oli jotenkin heikko olo ja kaikki ruoka lähinnä ällötti. Viimeisenä näistä päivistä otin vielä isoa tatuointia selkään, en saanut mitään syötyä ja tatuointi nostatti kuumeen illaksi. Ehkä se kuume oli hyvä juttu ja ajoi pois, jos minulla nyt joku bakteeri yritti päästä valloille, koska seuraavana aamuna olo oli tosi mainio! Mitään lihaa tai kasviksia ei kuitenkaan tehnyt mieli, joten vedin sitten ihan plörinäksi ja söin koko päivänä pelkkää juustokakkua. Tämän jälkeen jäin ihan koukkuun tuohon yhteen ehkä maailman parhaista kakuista, ja söin sitä vissiin ainakin kolmena päivänä siskoni kanssa puoliksi. Muutenkaan liha ei oikein enää maistu, joten olen nyt vähän löysännyt ja syönyt muutakin kuin liha/kasvis-annoksia. Esimerkiksi sienikeittoa tai kasvisannoksia. Hiilareita on tullut varmasti vähän enemmän kuin olisi tarkoitus, mutta toivotaan, että lihanhimoni palaisi. Tosin näyttää vähän siltä, että ainakin kana ja kananmunat on poissa kuvioista, sen verran niiden ajatteleminen inhottaa tällä hetkellä.

Probably the best cake in the world.

Liikunta sen sijaan maistuu edelleen, ja salitreenit tuntuu hyvältä. Mieli tekisi käydä joka päivä mutta hillitsen itseni :D Sali, jolla täällä käyn on ihan Suomen salien tasoinen, ainoastaan vapaita painoja on vähän niukasti mikä on pieni miinus kun nyt yritän nimenomaan treenata Optimal Performancen eli Poliquinin oppien mukaisesti, eli vapailla painoilla, ei laitteissa istumalla :)

Ei kommentteja: