lauantai 4. helmikuuta 2012

Ensimmäinen haaste suoritettu!

Tänään tein Bodyrock.tv:n haasteen viimeisen päivän, eli Final Fit Testin. Tämä sama testi tehtiin haasteen alussa, keskellä ja lopussa. Tämä 30 päivää taisi olla juuri täydellinen pituus minun haasteelleni, sillä loppua kohti aloin jo hiukan kyllästyä vähän liian aerobiseksi käyneisiin treeneihin, ja sopivasti huomenna aukeaa kuntosali, jossa alan ystäväni kanssa treenaamaan :)

Suosittelen silti, jos kiinnostaa kotona tehtävät helpot, lyhyet ja ilmeisesti myös tehokkaat treenit, niin Bodyrock.tv:llä on alkamassa uusi 30 päivän treeni maanantaina! Saman tyylisiä vetää Bodyrock.tv:n aikaisempi hosti, Zuzanna, nykyään omalla kanavallaan YouTubessa. Check it out :)

Olen tosi tyytyväinen, että itse tein nämä 30 päivää tunnollisesti treenejä, sillä ruokavalion + näiden yhdistelmällä olen ihan selkeästi saanut jotain aikaan. Jouduin jo käydä lisäämässä yhden reiän vyöhön ja vatsa rupeaa näyttämään jo OIKEALTA minulta, eli siltä mitä se näytti ennen pillerien lopetusta. Me so happy.

Tässä vielä omat Fit Testin tulokseni, kaikilta kolmelta kerralta. Jotain selkeästi tapahtunut! Voin kertoa, että 30 päivää sitten olin ihan naatti jo ekojen kyykkyhyppyjen jälkeen, enkä pystynyt kunnolla tekemään viimeisiä tuck jumppeja ja switch lungeja. Nyt on aika lähteä sitten kasvattamaan lihasta salille :)

Fit test: 50 sec liikettä / 10 sec. lepoa.

Squat Jump (kyykky + hyppy ylös) = 37 - 39 - 45

Push-Up (tein naistenpunnerruksia!) = 20 - 25 - 29

Burpees (eli "yleisliike", ilman punnerrusta) = 13 - 14 - 15

High Knees (eli polvet ilmaan, niin että läpsähtää käsiin..) = 107 - 140 - 156

Switch lunges (askelkyykyt, vaihto hyppäämällä) = 30 - 39 - 42

Tuck Jumps (kädet kuten high kneesseissa edessä, hyppy niin että reidet läpsähtää käsiin.. ) = 22 - 28 - 38

Straight Abs (istumaannousut) = 16 - 16 - 19

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö ot hyvin saanut noita tuloksia paranemaan! Ja kyllä ihan hurjaa miten nykyään kaikkialla maailmassa kehdataan mainostaa tuollaisia höttöjä terveysruokina :0

Karoliina kirjoitti...

Kiitos :) on jäänyt vähän vähälle toi urheilu viime aikoina, joten alkukunto oli aika surkea :) kyllä se tästä paranee koko ajan. Nyt oon ruvennut käymään salilla ja tuntuu aika ihanalta :P