lauantai 25. helmikuuta 2012

Tilaan universumilta - unelmakartta

Haluaisin tehdä unelmakartan Reunasen Emman tapaan. En osaa kuitenkaan käyttää koneeni kuvanmuokkausohjelmaa, joten olen tyytynyt kokoamaan ihania kuvia kansioon nimeltä Muutos2012. Kansion nimi tulee siitä, että ensimmäiset kuvat, jotka sinne laitoin tammikuun alussa olivat "Ennen" kuvat kropastani, joka tulee muuttumaan huomattavasti tämän vuoden aikana :) Saattaapi olla, että jossain vaiheessa kehtaan nuo kuvat jopa julkaista. (Vinkki: Lue Annen juttu muutoskuvien tärkeydestä!)

Luin tammikuun aikana Rhonda Byrnen kirjat The Secret (perustuu täysin leffaan) ja The Power, joka on jatkoa edelliselle. Suosittelen ehdottomasti näiden lukemista, sekä leffan katsomista. Leffasta ensimmäiset 20 min. löytyy YouTubesta. Tutustu! Näiden innostamana olen kirjoitellut lukemattomat määrät affirmaatioita, ja tallennellut + katsellut päivittäin inspiraatiokuvia. Pidän koko ajan tietokoneen taustakuvana yhtä unelmakuvaa.

Jos et ole katsonut The Secret elokuvaa, tai lukenut vetovoiman laista muualta, niin jutun ideanahan on siis se, että jokainen meistä, omilla ajatuksillaan, vetää puoleensa tietynlaisia asioita ja tapahtumia hyvinkin konkreettisesti. Lyhyesti: Vetovoiman laki toimittaa meille sen mitä haluamme, ja minkä uskomme saavamme. Tärkeää on se, että todella uskoo siihen mitä haluaa saada. Elämä on sellaista, millaisen siitä itse luo.

Askel 1. Pyydä. Tiedä mitä haluat ja pyydä sitä tosissasi, ajattelemalla sitä rakkaudella ja positiivisuudella.

Askel 2. Usko. Ajattele, toimi ja puhu niinkuin sinulla olisi jo haluamasi asia.

Askel 3. Vastaanota.

Tärkeää on rehellisesti ja aidosti uskoa siihen, mitä haluaa ja tuntea niinkuin olisi jo saavuttanut sen. Vaikka toivoisit saavasi hyvän työpaikan, mutta pohjimmiltasi et usko sen kuitenkaan olevan mahdollista, et luultavasti tule sitä saamaan. Toisaalta mitä ikinä tosissasi uskot saavasi, sen tulet saamaan. Ihminen helposti kuvittelee olevansa positiviinen ja uskovansa hyviin juttuihin, eikä edes huomaa kuinka oikeasti mielessään helposti odottaa koko ajan pahinta: odottaa postissa tulevan vain laskuja, laskee rahoja milloin ne tulevat loppumaan, miettii, että "mitä jos en saakaan tätä työtä" tai "laihduttaminen on niin vaikeaa". Jos mietit, että laihduttaminen on vaikeaa, niin vetovoiman lain mukaisesti: sitä se tulee sinulle olemaan. Vetovoiman laki ei tunne negatiivisia käskyjä. Jos ajattelet, "en halua enää lisää laskuja", laki kuulee vain "lisää laskuja!", ja niitä tulet saamaan :) Muuta ajatuksesi, muuta maailmasi!


Omalta kannaltani aika hieno asia on se, että vanhempani, ehkä edes itse tajuamatta kuinka suuren palveluksen ovat meille tehneet, ovat lapsesta asti opettaneet meille aina, että tulemme saamaan mitä tahansa haluamme, eikä mitään esteitä ole. Kaikki on mahdollista. Luottamus elämään ja asioiden toteutumiseen on siis aina ollut aika kohdillaan, ja ehkä tästä syystä olen onnistunut käyttämään vetovoiman lakia hyväkseni jo kauan ennen kuin kuulin edes siitä. Varsinkin sen jälkeen kun vielä rupesin tiedostamaan paremmin omia ajatuksiani ja tunteitani, ja tietoisesti muuttamaan niitä positiivisempaan suuntaan, olen joutunut monesti oikein hämmästelemään miten asiat loksahtelevat ihan täydellisesti paikoilleen ja mitä siistimpiä juttuja tulee koko ajan eteen, ja kaikki onnistuu mitä haluan.

Muutamia esimerkkejä tekemistäni tilauksista universumille, pieniä ja suuria. Kun halusimme muuttaa poikaystävän + kavereiden kanssa 8 hengen kommuuniin Helsingissä, ei tarvinnut kauaa etsiä kun löytyi täydellinen iso (190m2) ja halpa (1600 e/kk) asunto:

Muutamia hehkutuksia tästä ihanasta paikasta löytyy blogistakin.

Jo tätä asuntoa aiemmin olin kuitenkin monesti ilmoittanut ääneenkin, että tulevaisuudessa tulen asumaan Kalliossa, 1900-luvun alun korkeassa asunnossa, jossa on leveät ikkunalaudat. Ja kah, kummaa, kun erosin poikaystävästä, niin minulle tarjottiin suoraan ja samantien täydellistä 1928 rakennettua yksiötä Franzeninkadulla. Ilman mitään asunnonetsintää, halvalla vuokralla, eikä edes takuuvuokraa. Parhaat vuokranantajat ikinä.

Tämä kuva on otettu istuen siinä leveällä ikkunalaudalla :)

Hauska keissi vetovoiman laista oli taas sellainen kun satuin näkemään jossain naistenlehdessä ihanat kengät, leikkasin kuvan irti ja liimasin sen kalenterini kanteen. Olen kalenterifriikki, joten sitä kuvaa tuli sitten tuijoteltua joka päivä. Jännä "sattuma", että joku aika tämän jälkeen kuljin liukuportaita ylös Forumissa, ja yhtäkkiä nenäni edessä, lasi-ikkunan takana, nuo samaiset kengät, -70% tarjouksessa. Yksi pari jäljellä, kokoa 37. Maksoin niistä muistaakseni n. 15 euroa.

Muutamia kuvia tämän hetkiseltä unelmalistaltani, eli Muutos2012-kansiosta:


Suomi. Saimaa. Mökkiranta. Sinne tänä kesänä.

Motivaatiota treeniin.

Berliini ja Barcelona + omat paksut hiukseni takaisin! (en koe näitä ohuita enää omikseni... kuten en tätä kroppaakaan.)

Täydellisyyttä= Ranska + rakas perhe (osa siitä) (+8kg hoikempi minä keskellä)

Siskot ja yhteinen aika.

Iloisia ystäviä. Jotta muistaisin mikä on oikeasti tärkeää.

Löytyy sieltä kansiosta muutama materialistisempikin toive: Hopeiset Finskit = kenkärakkautta :)

Ei kommentteja: