keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Kitchen Aid


Vihdoin, vihdoin se saapui. Nimittäin tilaamani Kitchen Aid. Valitsin harmaan mallin, koska luin, että siinä olevat osat olisivat jollain lailla parempilaatuisia tai vahvempia. Ehkä se tekikin 10 euron hintaeron muihin väreihin verrattuna. Tilasin omani Pixmanialta, ja toimitus kesti noin viikon. Tähän asti olen vääntänyt sauvasekoittimella smoothieni, ja huonolla menestyksellä yrittänyt myös tehdä joitain vähän paksumpia puuroja. Nyt 2 kuukautta vanhan sauvasekoittimen terät rupeaa olemaan aika rikkonaiset, joten oli selvästi aika ottaa seuraava askel :)

Ajattelin pitää saman tien muutaman päivän, tai ehkä jos tuntuu hyvältä, niin viikon loppuun asti kevennetyn smoothie"paaston". Eli syödä vaan blendattua ruokaa, lähinnä vihersmoothieita.
Kohta kun poikaystävä tulee Ruohonjuuren kautta kotiin, niin meinaanpa kokeilla Heidin suosittelemia lakritsismoothieita!

Kuva.

2 kommenttia:

Scheherazade kirjoitti...

Kannattaa vihersmoothie-kuurilla pitää huolta siitä, että jotain raskaampaa tulee välillä blendattua (happo-emästasapaino).. Itellä menee tavallisella raakaruoallakin helpolla liian alkaliseksi, kun en ole makean perään (raakasuklaa on asia erikseen). Sitte olo on höntti ja flegmaattinen, väsyttää; on tietenkin yksilöllistä :)

Olen viime ajat haahuillut Kitchen Aidin ja Vitamixin välillä, nyt näyttää siltä että jouluaattona pöydällä seisoo jälimmäinen. Kitchen Aidin käyttökokemuksia olisi tosin kiva kuulla!

Karoliina kirjoitti...

itsekin harkitsin tuota Vitamixiä melkein tosissani, mutta päädyin siihen, että ei voi pistää koko luottokortin kapasiteettia siihen, kun ei ole mitään kovin suuria tuloja näköpiirissä :)

käyttökokemuksia Kitchen Aidista varmasti tulossa. tänään valmistui ekat Gapatcho-keitot, miten ikinä se nyt kirjoitetaankaan.