perjantai 6. marraskuuta 2009

Nyt se sitten iski!

Nimittäin se tavallinen flunssa. Mikähän tässä nyt mättää, kun aikaisemmilla epäterveellisemmillä elämäntavoilla en sairastanut lähes koskaan. Yhden A-viruksen podin vuonna 1998, sen jälkeen ei ole ollut edes montaa nuhaa. Ja nyt sitten kun olen alkanut syömään paljon terveellisemmin ja D:täkin sen 100 ug päivässä, niin yhtäkkiä nenä vuotaa ihan solkenaan, päätä särkee, painetta poskissa ja tuntuu kuumeiselta.
D-vitamiini, miksi petit minut??

Ajattelin kyllä nyt yrittää saada tämän menemään nopeasti ohi nenähuuhtelukannun, valkosipulin, hunajan, teen, inkiväärin, auringonhattu-uutteen ja ehkä muutaman lisä d-vitamiinipillerin avulla... Mitähän muuta kikkoja vielä olisi?

Ikävin juttu tässä on se, että kun olen nyt neljä viikkoa tehnyt palkatonta harjoittelua niin tietysti onnistuin sairastumaan juuri nyt kun olisi ollut koko viikonlopuksi palkallisia töitä. Eli sinne meni ne rahat, joita olisin todella tarvinnut. Saan siis olla kaiken lisäksi köyhäkin. Köyhä ja kipeä. jees.

No pitää ajatella positiivisesti, nyt on aikaa makoilla kotona ja lukea tentteihin. Ja katsella ikkunasta meidän pihan kahta suloista oravaa, jotka tossa juoksentelee ja kiipeilee kuusissa :)

Edit: Jäin tässä vaan miettimään, että jos sokeri ruokkii pöpöjä, niin entäpä hunaja? Pitäisiköhän tässä kuitenkin jättää hunajakin vähemmälle, ja keskittyä vihersmoothieisiin, inkivääriin ja vahvempiin mausteisiin...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! löysin blogisi quinoaa-blogin kommentteisi kautta... Ah, sinäkin otat siis satasen deetä päivässä ja sairastuit... Luepa blogistani uusin postaus juuri tuosta deestä.

Itse vasta odottelen sairastumista ja olen varma, että D-vitamiini on suojannut tähän asti... mutta saas nähä miten käy ;)

Paranemisia!