lauantai 21. marraskuuta 2009

Siirtymäliike! (tapaaminen tänään)

Olen unohtanut mainita tänään, eli lauantaina 21.11, tapahtuvasta Siirtymäliikkeen ensimmäisestä tapaamisesta. Luulen, että sinne voi tulla paikalle ilmoittautumattakin, ja ehdottomasti ottaa osaa toimintaan myöhemminkin jos tänään ei pääse paikalle.

Siirtymäliikkeen facebook-sivuilta kopioituna:

"Tervetuloa Siirtymäliike Helsinki –tiedotustilaisuuteen lauantaina 21.11. klo 13:00-16:00 Töölön kirjaston Mika Waltari -saliin (Topeliuksenkatu 6, 4.krs).

Siirtymäliike (Transition Movement) on kasvava maailmanlaajuinen liike, joka inspiroi ja tukee yhteisöjä vastaamaan öljyhuipun ja ilmastonmuutoksen tuplahaasteeseen. Positiivinen ja ratkaisulähtöinen Siirtymäliike verkostoi paikallisia ihmisiä toimimaan yhdessä ja sopeutumaan vähempienergiseen yhteiskuntaan. Siirtymäliike tarjoaa monipuolisia työkaluja kestävän elämäntavan ja onnellisuuden rakentamiseen paikallistasolla. Yhteisöjä voimauttaen Siirtymäliike tarttuu tuleviin haasteisiin mahdollisuutena kohti parempaa tulevaisuutta.

Siirtymäliike on nyt aloittamassa toimintansa Helsingissä. Tilaisuuden tavoitteena on tiedottaa paikallisia järjestöjä, yrityksiä ja yksilöitä Siirtymäliikkeen mahdollisuuksista, sekä luoda yhteisiä suunnitelmia tulevaisuuden Helsingistä. Tilaisuudessa näytetään englanninkielinen elokuva ”In Transition” ja esitellään Siirtymäliike-konseptia, jonka jälkeen jakaudumme pienempiin keskusteluryhmiin jakamaan ajatuksia ja visioita. Tilaisuuden tavoitteena on myös muodostaa Siirtymäliike Helsingin ydinryhmä, joka tulee toimimaan projektin koordinaattorina.

Tilaisuudessa on Maatilatori Eat & Joyn sponsoroima välipalatarjoilu. Tilaisuuden kesto on maksimissaan kolme tuntia, jonka jälkeen osallistujien on mahdollista siirtyä syömään päivällistä läheiseen ravintolaan.

On mukavaa, jos ilmoittaudut tilaisuuteen sähköpostitse (siirtymaliike@siirtymaliike.org) tai Jupiterille (0400-757810). Mikäli et pääse paikalle, mutta olet kiinnostunut Siirtymäliikkeestä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Kutsua saa levittää helsinkiläisten yhdistysten ja järjestöjen sähköpostilistoille. Olisi hyvä jos mahdollisimman monesta järjestöstä saataisiin vähintään yksi osallistuja.

Ystävällisin terveisin,
Jupiter Cormier, Pauliina Helle, Ukko Kantonen ja Karoliina Korkeila
siirtymaliike@siirtymaliike.org"

Ei kommentteja: