maanantai 1. maaliskuuta 2010

Helmikuun ruokamenot 157,91€ (?)

Valitettavasti olen vähän lipsahtanut ruokamenojen pitämisessä nyt helmikuun aikana. Poriin lähteminen keskellä kuuta pisti jotenkin pasmat sekaisin ;)
Kuvittelin kirjoittaneeni suunnilleen ostot ylös, mutta jostain syystä ruokamenoiksi tuli vain 157, 91 €. En tiedä voiko tämä pitää paikkaansa, sillä summa on niin paljon pienempi kuin aikaisempina kuukausina! Tarkoitus oli kyllä säästää, mutta en usko, että olen voinut onnistua näin hyvin :D Tosin tässä kuussa ei ollut tilauksia iHerbistä tai muitakaan superfood-ostoksia, joten ehkä se pienentää tuota summaa.

Ruokamenoihin liittyen, osallistun Nielsen "Kuluttajapaneelin ostopäiväkirja" -tutkimukseen, johon tulee listata kaikki ostokset, ostospaikat, päivämäärät, jopa ostojen vuorokaudenajat. Jos palauttaa ostopäiväkirjansa ajallaan ja asianmukaisesti täytettynä, kerää itselleen pisteitä, joilla sitten saa itselleen (pääasiassa) suomalaisia tuotteita, kuten Muumi-mukeja ja vastaavia. En ole varma miten tietoja käytetään, mutta kuvittelin, että olisi hyvä jos mukana olisi joku edustamassa myös tällaista vähän luomumpaa linjaa, vaikka en muista osallistujista mitään tiedäkään. Mietin vaan, että toivottavasti he eivät kuvittele minun jättäneen ostoksia merkitsemättä, kun ensimmäisestä päiväkirjastani ei löydy mitään niistä aineista, joille oli jätetty eniten merkitsemistilaa; lihatuotteita, maitotuotteita, leipiä, valmisruokia jne. :)

Mutta ne helmikuun ruokamenot, en ryhdy jaottelemaan niitä nyt tuotteittain kuten aiemmin, sillä muistiinpanot ovat niin epämääräisiä. Lupaan tsempata ensi kuussa!

2 kommenttia:

annika kirjoitti...

Ai täältä löysinkin vastauksen aiemmin esittämääni kysymykseen! :) Me mietittiin ihan samaa, että toivottavasti ne ei luule että huijataan, kun ne kaikki sivut on tyhjiä, jotka on varattu lihalle, eineksille ja maitotuotteille. Ja sitten pähkinöille on jotain kolme riviä ja se täyttyy heti..

Karoliina kirjoitti...

jeps, olen joutunut kysymään aika monta kysymystä jo noilta, kuten mihin merkitään merilevät, idut jne :D